Görüş Bildir
Haberler
Neslihan Atagül ile Başrolü Paylaşan Kadir Doğulu İlk Kez Konuştu: "Çok Heyecanlıyız.."

Neslihan Atagül ile Başrolü Paylaşan Kadir Doğulu İlk Kez Konuştu: "Çok Heyecanlıyız.."

2013-2014 yılında Fatih Harbiye dizisinde tanışıp evlenen çift, yıllar sonra yine aynı projede buluşacak. Gecenin Ucunda isimli romandan uyarlanacak dizide Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu partner oldu. Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülenen ikili, aynı dizide oynayacakları için heyecanlarını dile getirdi. İşte merak edilen detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz akşam Etiler'de görüntülenen Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti, kameralara yakalandı. Bir kafeye girerken görüntülenen Doğulu, “Neslihan içeride, onun yanına geldim. Bir arkadaşımızın da doğum günü” dedi.

Basın mensuplarının ' Tatil planı yapıldı mı, bir yere gidecek misiniz?' sorusuna “Yaptık bir şeyler. Tatil demek bizim kafamızı boşaltmak demek, yalnız başımıza vakit geçirmek demek. Tatil yapmak bizim için yapacaklarımıza odaklanmak için küçük bir ara gibi bir şey” şeklinde cevap verdi.

Muhabirlerin “Yıllar sonra sizi Neslihan Hanım ile aynı projede göreceğiz. Neler söylemek istersiniz?” sorusuna ise Kadir Doğulu, “Evet, çok şükür. Uzun zamandır bizi bir araya getirmeye çalıştılar, ağzımızın tadında bir iş bulamadık, şimdi bulunca da beraber oynamak istedik' dedi.

'Gecenin Ucunda' dizisi hakkında konuşan Doğulu,  'Projenin yapımcısı benim zaten. Stratejik bir düşünceydi. İkimiz de oyunculuğu seviyoruz, damak tadımıza uyan bir işti, bu nedenle kabul ettik” ifadelerini kullandı.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın