Görüş Bildir
Haberler
Neslihan Atagül'den Madonna'ya Ben Affleck'ten Orhan Gencebay'a: Aslan Burcunun En İyi Temsilcisi 12 Ünlü İsim

Neslihan Atagül'den Madonna'ya Ben Affleck'ten Orhan Gencebay'a: Aslan Burcunun En İyi Temsilcisi 12 Ünlü İsim

22 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında doğan aslanları Elçin Sangu, Jennifer Lawrence, Chris Hemsworth gibi ünlü isimlerle sizler için bir hatırlayalım istedik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kibirli, cömert, sıcakkanlı, cesur!

Kibirli, cömert, sıcakkanlı, cesur!

Hepimizin hayatında sevdiği, pohpohladığı (daha doğrusu pohpohlamak zorunda olduğu 😂) bir aslan var. Eh, biz de onları sevdiğimiz ünlülerle bir yad edelim istedik...

Orhan Gencebay

Orhan Gencebay

Son günlerde Cüneyt Arkın'ın 'Benim Kahramanım Türk Halkıdır' kitabındaki 'Kemal Sunal'ın sevmediği arabeskçi' olduğu yönünde iddialarla konuşulan arabesk kralı Orhan Gencebay bir aslan burcu erkeği. Gencebay 4 Ağustos'ta tam 77 yaşında olacak.

Sinem Kobal

Sinem Kobal

Şu aralar tekrar anne olmaya hazırlanan ve hamileliğin son haftaları geçiren oyuncu Sinem Kobal da çok sevdiğimiz aslan burcu kadınları arasında. Çiçeği burnunda anne 14 Ağustos'ta 34 yaşına girecek.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

Son olarak Don't Look Up'taki performansıyla kamera karşısında izleme fırsatı bulduğumuz, Hollywood'un en gözde aktrislerinden Jennifer Lawrence, Ağustos aslanlarından. Bu sene 31 yaşına girecek genç oyuncunun doğum tarihi ise 15 Ağustos.

Chris Hemsworth

Chris Hemsworth

İşte başka bir Hollywood gözdesi! Beyazperdede Thor'a hayat veren Chris Hemsworth gerçek bir aslan erkeği. 11 Ağustos'ta dünyaya gelen başarılı aktör bu sene 38 yaşına girecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Murat Dalkılıç

Murat Dalkılıç

Murat Dalkılıç da aslan erkeği denince aklımıza ilk gelen ünlülerden biri. 38 yaşına girecek ünlü şarkıcı ve söz yazarının doğum tarihi 7 Ağustos.

Neslihan Atagül

Neslihan Atagül

Son günlerde birbirinden tuhaf, akıl almaz iddialarla ismini duyuyor olsak da, biz bunlara hiç kulak asmadan Neslihan Atagül'ün tam bir aslan kadını olduğundan bahsedelim. 20 Ağustos'ta dünyaya gelen güzel oyuncu, bu sene 29 yaşına girecek.

Ben Affleck

Ben Affleck

Jennifer Lopez'le tekrar bir araya gelen ve son günlerde 'flört uygulaması' kullandığı yönünde iddialarla konuşulan Ben Affleck de aslan erkeği dediğimizde aklımıza gelen isimlerden. Affleck 15 Ağustos'ta 49. yaşını kutlayacak.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

İşte bir 'dream couple!' Her iki tarafın da aslan olduğu bir ilişkiye kolay dememiz mümkün değil ama Jennifer Lopez'e de zor olan yakışırdı! Yıllara meydan okuyan şarkıcı 24 Temmuz'da 52 yaşına girecek.

Demir Demirkan

Demir Demirkan

Cool sesi ve birbirinden güzel şarkılarıyla bizi mest eden Demir Demirkan da bir aslan burcu erkeği. Bu sene 49. yaşını kutlayacak olan Demirkan'ın doğum tarihi ise 12 Ağustos.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Elçin Sangu

Elçin Sangu

Mizacı, yeteceği ve güzelliğiyle bizi tekrar tekrar kendine hayran eden Elçin Sangu'nun aslan kadını olması sanıyoruz ki kimseyi şaşırtmayacaktır. Güzel oyuncu 13 Ağustos'ta 36 yaşına girecek.

Robert De Niro

Robert De Niro

İşte gerçek bir yetenek! Yıllar yılı inanılmaz kariyeri ve karizmasıyla bizleri mest eden, sinema tarihinin en önemli aktörlerinden Robert De Niro tabii ki aslan burcu. Bu sene 78. yaşını kutlayacak Akademi ödüllü muhteşem oyuncunun doğum tarihi ise 17 Ağustos.

Madonna

Madonna

İşte bir diva, işte Madonna! Sesi, fiziği ve muhteşem enerjisiyle yıllara meydan okuyan Madonna gerçek bir aslan kadını. Divamız 16 Ağustos'ta tam 63 taşına girecek. 🧿

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
9
4
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın