Görüş Bildir
Haberler
Aslan Burcu Olanların Hayatta İstedikleri Her Şeyi Başarabileceklerinin 13 Kanıtı

etiket Aslan Burcu Olanların Hayatta İstedikleri Her Şeyi Başarabileceklerinin 13 Kanıtı

cakyz
24.06.2015 - 10:51 Son Güncelleme: 27.06.2015 - 13:03

Engel tanımayan doğaları, diğer insanları kendilerine çekme ve onları yönetme gücü ile, aslan burcu olan kişiler her zaman başarının en yakınında olanlardır. Uzayın derinliklerini keşfeden Neil Armstrong'dan edebiyatın kalbini güçlendiren Aldous Huxley'e, dünyanın en güçlü devletini yöneten Bill Clinton ve Obama gibi isimlere kadar; aslan burcu olan kişiler her zaman en önde ve en başarılılarımız. Peki onlara bu başarıyı getiren nedir? İşte birkaç cevap;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aslan burcu olan insanların kendilerine olan güvenleri çok yüksektir.

Onların özgüvenleri oldukça yüksektir, kendilerine her zaman güvenir ve hayranlık duyarlar. Fakat bu hayranlık, bir kişisel yüceltme olayına dönüşmez. Onlar dengeyi bilirler ve kendilerine, hayatlarında onlara başarı sağlayacak derecede güvenirler. Bu durum onları birçok noktada başarıya ulaştırır.

2. Onlarda 'yönetme gücü' vardır.

2. Onlarda 'yönetme gücü' vardır.

Aslan burcu hemen herkesi yönetebilecek özelliklere sahiptir. Sıradan burç yorumlarındaki gibi, 'aslanlar yönetmek için doğmuştur' dersek yanlış olmaz sanırım. Her zaman içlerinde bulundukları grupta ön plana çıkmayı beceren ve liderliğe üstlenecek karakteristik özelliklere sahip olan bir aslan burcu vardır.

3. Aslan burcu olan insanlar hayat doludur.

3. Aslan burcu olan insanlar hayat doludur.

Aslan burcu Güneş'in etkisi altında olan bir burçtur. Güneş ise sadece Aslan'ın yıldızı olarak dikkat çeker. Güneş hayat verir, hemen her güçten üstündür, parlak ve yakıcı özelliklere sahiptir ve bu özellikleri Aslan burcuna aktarır. Böylelikle, aslan burcu kişiler hayat dolu ve neşeli insanlar olurlar.

4. Tüm burçlar içerisinde, en yaratıcı ve girişimci olanı aslandır.

4. Tüm burçlar içerisinde, en yaratıcı ve girişimci olanı aslandır.

Aslan burcunun olumlu özellikleri arasında; yaratıcı ve girişimci oluşu en dikkat çekici olanlarıdır. Onlar yaratmak konusunda asla zorluk çekmezler, ki bu nedenle Roman Polanski ve Stanley Kubrick gibi efsanevi yönetmenler aslandır. Bununla beraber, aslan burcu olan kişiler hayatta bir adım atarak ortaya bir girişim koymak konusunda hemen herkesten daha iyidirler.

5. Açık sözlü ve net insanların burcu: Aslan.

5. Açık sözlü ve net insanların burcu: Aslan.

Aslan burcu olan kişiler açık sözlüdür. Bir şey hoşuna gidiyor ve istiyorsa, istemiyor ya da beğenmediyse söyler. Bu kadar nettirler. Bu durum onları hayatlarında başarıya götüren en önemli adımlardan biridir çünkü bir aslan, öncelikle kendisine dürüst davranarak hayatında ne yapmak istediğini keşfeder. Zaten severek yapılan o şey, kişiyi her zaman başarıya ulaştırır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aslanlar aşırı derecede çekicidir, onlara karşı koymak oldukça zor bir durumdur.

Aslan burcu olan insanların en belirgin özelliklerinden bir diğeri ise, çekici ve davetkar yapılarıdır. Aslında mesafeli görünürler ama bu mesafenin altında bir yakınlık yatar. Kişi buna karşı koymakta oldukça zorlanır çünkü karşısında gerçekten çekici bir insan vardır. Bu durum, aslan burcu olan kişileri hayatlarında istediklerini elde etmek konusunda avantajlı yapar.

7. Aslan burcu olan insanlar, eşsiz ve benzersiz bir karaktere sahiptir.

7. Aslan burcu olan insanlar, eşsiz ve benzersiz bir karaktere sahiptir.

Aslan burcunun eşsiz bir insan olduğunu düşünmemek mantıksız olur. Diğer burçlarla kıyaslandığında, aslan burcu olanları sınıflandırmak oldukça zordur çünkü onların her biri eşsiz bir evrendir. Burçlarından bağımsız olarak, çok özel bir karaktere sahip olabilir. Bu durum, her zaman bir aslanı tanımayı çekici kılmıştır.

8. Yumuşak, tutarlı ve sakin insanların çekiciliği...

Aslan burcu olan insanların en belirgin ortak noktalarından biri de, onların yumuşak başlı, tutarlı sözler söyleyen ve her koşul altında sakin kalmasını bilen yapılarıdır. Bu özellikler, onları başarıya götüren yegane şeydir. Hiçbir zaman sinir krizlerine girerek işlerini berbat etmez veya tutarsız davranarak hayal denizlerinde yüzmezler.

9. Şanslı insanlar, aslan doğarlar.

9. Şanslı insanlar, aslan doğarlar.

Kuşkusuz ki, aslan burcu olanların talihleri ve şansları son derece açıktır. Onlar hayatta ne yapmayı seçerlerse seçsinler, bu işi özveriyle ve içtenlikle yaparlar; bir tür karma halinden olsa gerek, yaptıkları işte başarı onlara güler. Bu nedenle onlar şanslı doğanlardır ve başarılı olmak için en güçlü etmen halihazırda yanlarındadır.

10. Aslan burcu olan insanlar, herkesin içinde hemen dikkati üzerlerine çekerler.

10. Aslan burcu olan insanlar, herkesin içinde hemen dikkati üzerlerine çekerler.

Yöneticileri Güneş sayesinde her alanda dikkat çekmeyi başarırlar aslanlar. Bin kişilik bir insan grubunun içine bir tane standart aslan koysanız ve bunun ayırt edilmesini isteseniz, hemen hemen herkes bu ayrımı yapabilir. Aslan burcu olanlar dikkat çekmek konusunda sıradışı bir güce sahiptir ve bu durum, onları başarı merdivenlerinde tırmanırken hep destekler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Yaşam gücünün ve asaletin temsili: Aslan burcu.

Aslan burcunu yürüyüş tarzından, enerji dolu yapılarından, hareketli oluşundan, sağlam ve cana yakın oluşundan tanımak mümkündür. Onlarda bir tür yaşam gücü vardır ve bunu çevrelerine yansıtmaktan çekinmezler. Asalet ile birleşen bu güç, onların yaptıkları her işe yansır ve onları başarı konusunda destekler. Bu nedenle, aslan burcu olan bir kişinin, hayatta istediğini başarmaması için hiçbir engel yoktur.

12. Aslan burcu olan insanlar, sorumluluklarının farkında olan gerçek yetişkinlerdir.

12. Aslan burcu olan insanlar, sorumluluklarının farkında olan gerçek yetişkinlerdir.

Onlar günlük sözler verip bunu unutan veya bir takım sorumlulukların altına girdikten sonra bundan cayan insanlar değildirler. Bir işe girdiklerinde, tüm varlıklarıyla girerler ve her türlü sorumluluğu alırlar. Bu nedenle, aslanlar, eğer sevdikleri bir işi yapıyorlarsa, o işte mutlaka başarılı olurlar. Aslan burcu olan bir kişi mutlaka ama mutlaka sevdiği işi yapmalıdır.

13. Ve son olarak; aslan burcu olan insanlar engel nedir bilmezler.

Onlar için yenilgi, yalnızca bir başlangıçtır. Eğer bir hedefe ulaşmayı kafalarına koymuşlarsa, onları o hedefe ulaştırmaktan alıkoyan hiçbir şey olamaz. 'Yenildim ve bu iş bitti' düşüncesi onları lügatında yoktur. Aksine, onlar 'yenildim ama bir daha deneyeceğim' derler. Bu nedenle, aslan burcu olan kişiler aşırı bir kararlılık göstererek, başarılı olmak konusunda oldukça güçlü adımlar atarlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
401
220
65
26
12
12
11