Görüş Bildir
Haberler
Oyuncu Nejat İşler'e İhbar Üzerine 15 Temmuz Soruşturması Açıldı

etiket Oyuncu Nejat İşler'e İhbar Üzerine 15 Temmuz Soruşturması Açıldı

Ünlü oyuncu Nejat İşler hakkında 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili attığı bir tweet nedeniyle “suçu ve suçluyu övme” suçundan soruşturma başlatıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milliyet'in haberine göre İşler hakkında bir kişi İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne ihbarda bulundu. 

İhbarda İşler’in, sosyal medya hesabı Twitter’dan 16 Temmuz 2016’da “Emir geliyor. Boğaziçi Köprüsü’ne gidiyorsun. Kafanı kesip vatan haini diyorlar. Emir geliyor. Doğu’ya gidiyorsun. Ölüyorsun. Şehit diyorlar” şeklinde paylaşım yaptığı ve Nejat İşler gibi kişilerin halkı kışkırtmak ve ülkenin bölünmesini desteklemek amaçlı paylaşım yaptıkları belirtildi.

"Suçu ve suçluyu övme" soruşturması

"Suçu ve suçluyu övme" soruşturması

Söz konusu ihbarın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na bildirilmesi üzerine savcılık İşler hakkında “suçu ve suçluyu övme” suçundan soruşturma başlattı. 

Savcılık, şüphelinin tespitine yönelik yapılan araştırma neticesinde adresinin Muğla ili Bodrum ilçesi olduğunu, soruşturma işlemlerinin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı yargı hudutları haricinde kaldığını belirterek dosyayı “yetkisizlik” kararı vererek Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
384
236
38
28
18
9
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gilad pellaeon

nejat işlere soruşturma açıyorlar ama mecliste fetullah gülen bu ülkenin değeridir yerli ve milli birisidir diyen ADALET BAKANI bekir bozdağ ve türkçe ol... Devamını Gör

CanCan Gül

AKP den hoşlanmıyorsan otomatikman dinsiz ve fetöcü ilan ediliyorsun zaten... Şaşırmıyoruz.

Ercan

Şu twitten bu anlamı çıkartıp da şikayetçi olan vatandaşın iqsu kaç merak ettim. Yakın zamanda takipsizlik kararı verildi diye haber düşer. Ortada kovuşturac... Devamını Gör