Görüş Bildir
Haberler
Neden Hâlâ Evlenemedin?

Neden Hâlâ Evlenemedin?

Galina Grigoryevna
25.11.2018 - 18:31 Son Güncelleme: 06.06.2019 - 23:16

Evlenmek bu kadar zor mu, yoksa hayatının aşkını mı bulamadın? Bu testte neden hâlâ evlenemediğini söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Bir de yaşını öğrenebilir miyiz?

3. Sence külotlar ütülenmeli mi?

4. Eşin senden sosyal medya hesabınızı ortak kullanmanızı istedi, kabul eder misin?

4. Eşin senden sosyal medya hesabınızı ortak kullanmanızı istedi, kabul eder misin?

5. Düğününde yapacağın en absürt olay ne olurdu?

5. Düğününde yapacağın en absürt olay ne olurdu?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eski sevgilin nikahını bassa ne yaparsın?

7. Favori düğün fotoğrafın hangisi olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Armudun sapı, üzümün çöpü!

Senin neden hâlâ evlenemediğini kendin de iyi biliyorsun. Çünkü önüne gelen herkese bir kusur bulmuşsun. Yok onun bu huyu var, bunun şu huyu var derken gelmişsin gelecek yaşlara. En sonunda kendini televizyonun karşısında oturmuş boş boş televizyon izlerken buldun. 

Arkadaşların da senin kafandan olduğu için hep birlikte sevgilisiz, eşsiz bir hayat yaşıyorsunuz. Aileleriniz çok baskı yaptı zamanında ama hiç kulak vermediniz. Sanki kimse senin kafandan değil gibi geliyordu o dönemler sana. Fakat karşına çok iyi kısmetler de çıkmış ama çoğunu geri tepmişsin. Olsun belki de sen böyle mutlu olursun.

Kariyer yapmak için!

Neden evlenemediğini doğruca söylememizi gerekirse yanıt belli: kariyer. Kariyer yapacağım diye oradan oraya koşmuşsun. Günlerini, saatlerini vermişsin işine. 

Kariyer yaparken yanında olmuyor muydu bu evlilik? Erteledin erteledin sonuna geldin. İşim, işim dedin ama kalbin hep boş kaldı. Gelip geçici insanlar oldu. Fakat hiçbirine bel bağlamadın.

Eski sevgilini unutamadın!

Senin evlenememe sebebin eski aşkını unutamamak. Onu bir kez olsun aklından çıkartamıyorsun. Çok seviyorsun ve sevgin günden güne büyüyor. Aklından çıkarmayı bir dönem denemişsin, her şey güzel başlamış fakat sonunda yine her şey sana onu hatırlatmış. 

Geçmişe dönüp bazı şeyleri düzeltmek istesen de artık çoğu şey için çok geç kalınmış. Bir sen vazgeçmemişsin sevdandan. Sana ondan hayır gelmez diyenleri bile umursamamışsın. Sırf onun için bütün hayatını mahvetmişsin. O ise evli, mutlu, çocuklu.

Çocuk yapmaya karar vermediğin için!

Neden evlenmediğinin cevabı, çocuk sahibi olmanın sorumluluklarından kaçman. Evleneceğin kişi senden kesin bir çocuk isteyecek fakat sen bu gücü kendin de göremiyorsun. Çocuk yapılmayacaksa evlenmenin bir anlamı da yok. 

İşin aslı sen sorumluluk almaktan, aile bireyi olmaktan hep kaçtın. Hâlâ da kaçıyorsun ve bu yüzden de evlenemeyeceksin. Senin için iyi bir son varsa o da bir ebeveyn olmak. Çünkü çocuk sahibi olmak hayattaki tüm duygulardan çok daha üste çıkıyor. Belki de olmadan buna karar veremezsin. Hadi şimdi bir çocuk yapmayı dene ve evliliğin kapılarını oluştur kendinde.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
307
205
107
61
47
42
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Vuhu Kuhu

Çocuk olmayacaksa evliliğin bir anlamı da yok ne demek ya , çok saçma buldum esefle kınıyorum sizi.

Bence tipsiz olduğum için boşuna tantana yapma Onedio.

Emre Ç

Saçma geldiği için tabi. 150 bin TL ile dünyanın her yerine sevdiğim ile gidebildiğim için, ömrümde bir kez göreceğim insanlara pasta yedirmemek için, ge... Devamını Gör