Görüş Bildir
Haberler
Neden Bu Kadar Üzgünsün?

etiket Neden Bu Kadar Üzgünsün?

İnsan zaman zaman üzülüyor işte. Sen de son zamanlarda çok üzgün gibisin. Bakalım, sen neden bu kadar üzgünsün?

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, bu olaylardan hangisini daha sık yaşıyorsun?

4. Peki eski sevgiliyle arkadaş kalma fikrine yaklaşımın nedir?

5. Bu fotoğrafa 5 sn. baktığında kendini nasıl hissediyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki son 2 hafta içerisinde geceleri kendini hiç ağlarken buldun mu?

7. Genelde arkadaşlarınla buluştuğunda hangisini yapıyorsunuz?

8. Ve son olarak, senin üzüntünü bir anda geçirecek yer buralardan hangisi olur?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seni üzen o kadar çok şey var ki!

Seni üzen o kadar çok şey var ki, saymakla bitmez. Hayatında son zamanlarda yolunda gitmeyen şeyler var. Özellikle aşk hayatınla ilgini seni üzen detaylar çok fazla. Bunun üstesinden ne kadar gelmeye çalışırsan çalış, içten içe kalbinde bir burukluk var. Bu da dolayısıyla seni çok fazla üzüyor. Zaman zaman kendini iyi hissetsen de yolunda gitmeyen şeylerin olduğunun farkındasın. Kendince bir şeyleri çözmeye çalışıyorsun fakat olmuyor. Özellikle etrafındaki insanlar senin canını epey sıkıyor. Yanlış anlama ama aslında senin de  bunda suçun var. Çünkü insanlara gereğinden fazla güveniyorsun. Herkesi kendin gibi melek zannediyorsun. Yapma artık! İçindeki o güzelliği sadece seni hak eden insanlara vermelisin. Çünkü bu durumu suistimal edenler çok fazla. Kimse senin gibi içinde müthiş bir insan değil. O yüzden bunu bi düşünmelisin. Yoksa böyle üzülmeye devam edersin. Oysa ki mutlu olmayı herkesten çok hak ediyorsun!

Olumsuzluklar seni çok üzüyor!

Sen sürekli kendi içinde olumsuz düşüncelere yer veriyorsun. Hayatında iyi şeyler olsa bile her zaman negatif tarafından bakarak boş yere kendini üzüyorsun. Belki bu kendi içinde yaşadığın korkulardan kaynaklanabilir. Geçmişinde yaşadığın bazı olaylar senin diğer insanlar tarafından kaygılanmana sebep olmuş olabilir. Bunu çözebilmek için daha önce seni etkileyen olayları gözden geçirmelisin. Ve bunların üstesinden gelmelisin. Aksi takdirde kendini üzmekten başka bir şey yapmıyorsun. Olayların pozitif tarafından bakmak yerine hep negatif tarafını ele alıyorsun. Böyle olunca da mutsuz ve isteksiz oluyorsun. İnan belki farkında değilsin ama çok etkileniyorsun. Çünkü hayatında yapmak istediğin şeylere adım atarken çok zorlanıyorsun. İçinde sanki hep bir korku hep bir başarısızlık korkusu taşıyorsun. O yüzden artık kendine güvenmeli ve emin adımlarla yürümelisin. Çünkü sen gerçekten mükemmel bir insansın. Sen üzgün değil mutlu olmayı hak ediyorsun.

Keşke herkes senin gibi olsa ama nerdeee?

Keşke herkes senin gibi olsa ama nerdeee? Maalesef, kimse senin kadar ince fikirli, düşünceli, güzel bir kalbe sahip değil. Senin gibi insanlardan o kadar az kaldı ki hayatımızda. Elbette bu düşüncen senin içindeki saflıktan kaynaklanıyor. Bu da müthiş bir şey. Fakat insanlar senin gibi değil ve yalnızca kendilerini umursuyorlar. O yüzden bu durum seni fazlasıyla üzüyor. Bu düşünceden bir türlü çıkamadığın için hep üzülmüşsün. Ya çok güvendin insanlara ya da onların senin kadar iyi olduklarını sandın. Sonunda da hep hayal kırıklığına uğradın. Bunu neden yapıyorsun kendine? Kimsenin sen gibi olmadığını anlaman için daha ne kadar canının yanması gerekiyor? Lütfen artık herkese olması gerektiği gibi mesafeli davran ve her zayıf noktanı onlara gösterme. Bunu kullanmak için sırada bekliyorlar çünkü. Zaten yaşadıklarından da bunu görmüş olman gerekirdi. Sana da hak veriyoruz hala bir yerlerde sana kötülük yapan insanların da içinde iyi biri olduğunu sanıyorsun. Böyle düşünmek istiyorsun çünkü bu sana umut veriyor. Belki doğrudur ama bu pek de olası bir ihtimal değil. Sen her şeyi bir kenara bırak ve kendini düşün lütfen olur mu?

Artık kendini düşünmelisin!

Sen sevdiğin insan için kendinden fazlasıyla fedakarlık gösteriyorsun. Kendi mutluluğundan çok onun mutluluğunu düşünüyorsun. Bu tabii ki de harika bir şey. Ama bu sefer sen mutsuz olabiliyorsun. Bu durum seni yeterince üzüyor. Çünkü senin hissettiğin tarifi olmayan o duygu iki taraf için yeterli olmaya başlıyor. Sanki karşı tarafın bir şey yapmasına gerek kalmadan seninkiyle yetinmeye başlıyor. Evet, şimdi kendine soruyorsun. “Ee aşk dediğimiz şey bu değil mi?” diye. Doğru da söylüyorsun. Ama herkesten önce kendini sevmelisin. Çünkü herkes kendi mutluluğunu düşünüyor. İlk önce kendine aşık olmalısın. İşte o zaman mutluluğunla ışık saçacaksın. İçindeki o yoğun duygu kendiliğinden akıp gidecek. O aşık olduğun insan sana daha da aşık olacak. Hiçbir zaman karşındaki insana teslim olmayacaksın. Daha doğrusu ona bunu hissettirmeyeceksin. İçinde hep bir korku olacak. Bu hem heyecanlandıracak hem de mücadele etmesini sağlayacak. Aranızdaki güvenin temellerini atacak. İşte o zaman ikiniz “bir” olacaksınız. Unutma, sen mükemmel sevdiğin kadar sevilmelisin de. Herkesten daha değerli ve daha özelsin. Mutlu olmayı herkesten çok hak ediyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1218
416
293
81
75
51
50
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın