Görüş Bildir
Haberler
Neden Bu Kadar Çöktün?

etiket Neden Bu Kadar Çöktün?

Sen de son zamanlarda kendini halsiz, bitkin ve yorgun hissediyorsan bizdensin. Hem havaların değişmesiyle hem de dolunayın etkisiyle birden çok ruh değişikliği yaşıyoruz. Bu da zaman zaman kendimizi çökmüş hissetmemize sebep oluyor.

Bakalım sen neden bu kadar çöktün?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, okuyor musun yoksa çalışıyor musun?

4. Peki hayatının aşkını 2019'da bulabileceğini düşünüyor musun?

5. Geceleri kafana bir şeyleri takıp uyuyamadığın oluyor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki daha önce hiç bir arkadaşın tarafından enayi yerine konulduğun oldu mu?

7. Hafta sonu bu yerlerden hangisinde olmak seni iyi hissettirirdi?

8. Son olarak, doğum gününü bu ünlülerden hangisiyle birlikte geçirmek isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bu hayat yüzünden çökmüşsün!

Sen artık o kadar yorulmuşsun ki hiçbir şey yapasın yok. Üzerinde sanki büyük bir sorumluluk varmış gibi hissediyorsun. Keza öyle de. Normalde çok enerjik ve güzel yüzlü bir insansın. Etrafındakiler senin bu enerjik haline ve pozitifliğine o kadar alışkın ki, son zamanlarda yüzünün asık olmasına herkes üzülüyor. Çünkü normalde o pozitifliğinle güçlü yanını herkese gösteren bir insansın. Ama bu yorgun ve bitkin halinle üzerindeki çökmüşlüğü gösteriyorsun. Bu hayatın koşuşturması, ailen, arkadaşların, ilişkiler... Artık bunların hepsinden bıkmış bir halin var. Bir insana daha tahammülün yok. Gerçekten çok bunalmışsın. O kadar dolmuşsun ki kendini rahatlatmaya çalışsan bile olmuyor. Nafile... O yüzden artık kendini dinlendirmenin vakti geldi de geçiyor. Çünkü ne yaparsan yap dinlenmediğin sürece kendini daha kötü hissedeceksin. Yapacağın işlerde isteksiz ve başarısız olacaksın. Hatta buna daha çok üzülecek kendini daha da strese sokacaksın. Unutma sen herkesten ama herkesten daha değerlisin. O yüzden içindeki sıkıntıları atacak bir çözüm bulmalısın. Aksi takdirde gittikçe çökeceksin. Neticesinde sen de bir insansın canım. Bu kadar üstüne gelinmez ki!

İlişkilerinden dolayı çökmüşsün!

Seni bu ilişkilerin artık hayattan soğutmuş. Resmen bu insanlar yüzünden çökmüşsün. Artık kimseye güvenemiyor, kimseyi tam anlamıyla sevemiyorsun.  Bundan dolayı da kendini çökmüş bir durumda hissediyorsun. Kimi sevsen kimi güvensen hep aynı şeyin olmasından çok sıkılmışsın. Artık hayatına kimsenin girmesini istemiyorsun. Artık birinin daha dırdırını çekemeyecek durumdasın. Kendinden ödün verip, karşındaki insana zaman ayırıyorsun. Fakat o senin değerini bilmiyor. Sürekli senden bir şeyler bekliyor. Artık gerçekten bu durumdan bunalmışsın. Her zaman sen bir şeyler için çabalayamazsın. İlişki dediğin iki kişiliktir. Öyle tek kişinin çabasıyla ilerlemez. O yüzden artık seni anlayan, dinleyen, sana bir şeyler katan insanlar istiyorsun hayatında. Ama şu sıralar değil tabii ki de. Şu anda kendini dinlemen ve rahatlaman gerekiyor. Çünkü gerçekten çökmüş bir durumdasın ve bunu hissediyorsun. Arkadaşlarınla bile görüşmek istemiyorsun. Bir insan bu kadar mı hayattan soğur. Ama soğutuyorlar işte. Ama unutma sen herkesten daha değerlisin. Kimsenin seni bu hala getirmesine arık izin vermemelisin.

Yolunda gitmeyen şeyler yüzünden çökmüşsün!

Ne yapsan ne etsen bir türlü işler istediğin gibi gitmiyor. O kadar uğraşıyorsun, çabalıyorsun ama nafile. Sanki bir şeyler eksik gibi. Bir şeyler için uğraşıyorsun ve sonucu hep kötü oluyor. Bu durumdan o kadar sıkıldın ki artık bir şey yapmak istemiyorsun. Sanki her şeyi akışına bırakmış gibi bir halin var. Ne olursa olsun modunda takılıyorsun. Tabii bu kadar uğraşmanın sonunda kendini çökmüş hissediyorsun. Yaptığın şeylerin karşılığını iyi bir şekilde alsaydın belki bu kadar yorgunluğa değerdi ama şimdi değmiyor. Çünkü hepsi sanki boşa gidiyormuş gibi oluyor. Belki de böyle akışına bırakmak senin için daha iyidir. Bazen bazı şeyler kendiliğinden yoluna girer. Senin için de belki böyle sonuçlanır. O yüzden bu çökmüş halinden bir an önce kurtulmalı ve yoluna kaldığın yerden devam etmelisin. Aksi taktirde içindeki enerjini kaybedersin. Sen bu değilsin. Sen ne olursa olsun pes etmeyen güçlü bir karaktere sahipsin. Bundan dolayı kendini dinlendir ve her şeye baştan başla. İnanarak...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
484
125
88
69
39
29
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Rıza Sayar

Herkes hayat yüzünden çökmüş arkadaş nedir çektiğimiz gelin sarılalım ya :(

ZESO

Bu hayat yüzünden çökmüşsün!

Paco Hernandez

herkes mi hayat yüzünden çöktü ya?!