Görüş Bildir
Haberler
Ne Tür Bir Öfkeye Sahipsin?

etiket Ne Tür Bir Öfkeye Sahipsin?

Nsycl
26.12.2016 - 17:44

Hepimizin çok sinirlendiği, kendini tutamadığı anlar olur. Bazısı ağlar, bazısı gülmeye başlar. Bakalım sen ne tür öfkeye sahipsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Birşeyler yemek içmek için oturduğun mekanda birinin senin sandalyeni söylemeden aldığını farkettin. Tepkin ne olurdu?

2. Bir kelime seçmeni istiyoruz.

3. Öfkeni en çok nerende hissediyorsun?

4. Öfkeni nasıl kontrol altına alırsın?

5. Birine duyduğun öfkeyi ne kadar sürede vücudundan atarsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgilinden bir gece boyunca haber alamıyorsun ve sonraki gün hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Tepkin ne olurdu?

7. Peki trafikte nasılsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Kinci" çıktı!

"Kinci" çıktı!

Çok fazla öfkelenen, insanları kıran biri değilsin öncelikle. Ama senin olayın çok çok daha farklı. Sen sana yapılanı asla unutmuyorsun. Asla affetmiyorsun. Tamam bazen affediyorsun ama öfkenin geçmesi uzunca bir zaman alıyor. Derin ve inceden öfke duymak senin tarzın.

"Saman Alevi" çıktı!

"Saman Alevi" çıktı!

Sen duygularını uçlarda yaşayan bir insansın öncelikle. Sevincini, hüznünü ve tabii ki öfkeni de. Bir şeye sinirlendiğin an patlıyor, ama devamında asla hissetmiyorsun. Anlık oluyor hep. Bu da seni rahatlatan bir yöntem. Ama bazen istemeden çok fazla tepki verdiğin ve çevrendekileri kırdığın olmuyor da değil. Derin nefes alıp sakin kalmayı deneyebilirsin.

"Pasif Agresif" çıktı!

"Pasif Agresif" çıktı!

Bir kere sen aktif agresif insanlardan kesinlikle daha tehlikelisin. Genel anlamda sessiz, sakin ve durağan bir tavrın var ama her şeyi takip ediyor, her şeyi inceliyorsun. Gözünden hiçbir şey kaçmıyor. Bazen karşı tarafın anlamasını beklediğinden bazen de öfkelenecek takatin olmadığın bu yolda ilerlersin. Bazen trip olarak, bazen de başka şekillerde çıkartırsın. Konuşarak her şeyi çözebileceğini unutmamalısın.

"Ani Patlayan" çıktı!

"Ani Patlayan" çıktı!

Sana sabır taşı desek hiç de yanlış çıkmış olmayız. Kötü olayları emmek senin işin. Sakin kalmayı, soğuk kanlı olmayı becerebilen bir karakterin var. Ama çok biriktiriyorsun. Hep biriktiriyorsun. Herkesin bir sınırı vardır ve o sınır dolduğu zaman herkesin bir şekilde dışarı yansıtması olur. Böyle bir anda seninki gerçekten adeta volkan patlaması gibi oluyor. Bir şeyleri biriktirmek yerine iletişim kurmayı deneyebilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1150
338
310
168
113
78
61
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Kinci

"Kinci"Çok fazla öfkelenen, insanları kıran biri değilsin öncelikle. Ama senin olayın çok çok daha farklı. Sen sana yapılanı asla unutmuyorsun. Asla affetmiy... Devamını Gör

Dilara Korkmaz

kinci :D tabi ki de