Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Streslisin?

etiket Ne Kadar Streslisin?

Hepimiz iş yaşamı, okul hayatı, aile, aşk ilişkileri, toplumsal hayat, geçim derdi ve daha birçok şeyle aynı anda boğuşuyor ve zaman zaman fazlasıyla da stres yükleniyoruz. Peki acaba sen bu aralar ne kadar streslisin? Kendi saçını başını yolacak halde misin, yoksa afedersin ama sülalen mi rahat? Testi çöz de birlikte görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlayalım. Öncelikle ne kadar sabırlı bir insansındır; 1 ve 10 arası bir puan verir misin?

2. Hayatta en büyük stres kaynağı hangisidir sana göre?

3. Şu andaki ruh halini en iyi anlatan GIF bunlardan hangisi?

4. Bu aralar uyanır uyanmaz yaptığın ilk şey ne oluyor peki?

5. Yöneticin şirketin yıl sonu partisinin organizasyonunu sana kilitledi diyelim; hangi tepkiyi verirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Toplantına 5 dakika kalmış ama henüz 20 dakikalık mesafedesin desek?

7. Sence bu GIF'teki arkadaşa ne olmuş?

8. Hemen şimdi bir yere roketle fırlatılma imkanın var diyelim; nereye gönderelim seni?

9. Pekiii, arkadaşların senin hızlı yürüdüğünü mü söyler, yavaş mı?

10. Senin için bunlardan hangisi terapi gibidir diye soralım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Son olarak, bu 4 GIF arasından stresle en çok bağdaştırdığını seç ve bitirelim.

İnanılmaz daralmış durumdasın!

Vallahi için şişmiş senin. Fazlasıyla streslisin ama sadece o da değil; sen daralmışsın! O kadar daralmışsın ki böyle bütün kainat, Murphy, ne varsa hepsi, herkes sana karşı gibi. Kaçıp çook uzaklara gitmek istiyorsun ama işte sorumluluklar yüzünden kıpırdayamıyorsun da. Biraz gündemden ayrı düşsen rahatlayabilirsin aslında. Meditatif hobilerin var; onlara daha çok vakit ayırmaya çalış deriz!

Yüksek gerilim hattı gibisin!

Stres bu aralar senin göbek adın olmuş!  Her şeye yetişip hepsiyle başa çıkabilmek adına kendini yiyorsun. Adeta stres topu olmuşsun, kendi kendini yoğuruyorsun. Durup bir nefes alıp azıcık dinlenmeye, kendini dinlemeye ve sakince düşünmeye ihtiyacın var. Zaten yeterince tez canlısın; işlerini bir şekilde koyarsın yoluna. Sana acil biraz meditasyon öğrenmeni de tavsiye edebiliriz. Yazık, vallahi hasta olacaksın :)

Kabul et, 'biraz' streslisin!

Zaman zaman stresli biri olduğunun sen de farkındasın; ama yeri geldiğinde bu strese dur diyerek kendini rahatlatmanın yollarını da bulabiliyorsun. Bir miktar stres iyidir zaten, insanı motive eder; tıpkı sende olduğu gibi. Tabii ki de şu hayat karmaşası içinde, özellikle de sorumluluk bilinci taşıdığın durumlarda strese giriyorsun ama asla hayatını zindana çevirecek kadar değil. Tutturabildiğin dengeye özendik!

Pamuk gibisin!

Sen nasıl böyle kaldın bilmiyoruz ama hayatı gelişine yaşayan, zorlukları olgunluk ve sükunetle karşılayabilen birisin. Sende stres yaratacak, seni mutsuz edecek şeylere kapıların kapalı. Hele de senin dışında gelişen ve kontrolün dahilinde olmayan şeyler için kendini hayatta da yok yere paralamazsın. Anı yaşamak önemli, öncesi ya da sonrası için gerilmenin anlamı ne değil mi? Vallahi mis. Kafaya bak, pırıl pırıl :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1180
382
244
171
124
97
91
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Şekerli Kurabiye

Inanilmaz daralmış durumdasin

Pasif Kullanıcı

Vallahi için şişmiş senin. Fazlasıyla streslisin ama sadece o da değil; sen daralmışsın! O kadar daralmışsın ki böyle bütün kainat, Murphy, ne varsa hepsi, h... Devamını Gör

Süleyman Özden

Pamuk gibisin! Sen nasıl böyle kaldın bilmiyoruz ama hayatı gelişine yaşayan, zorlukları olgunluk ve sükunetle karşılayabilen birisin. Sende stres yaratac... Devamını Gör