Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Kova Burcusunuz?

etiket Ne Kadar Kova Burcusunuz?

Ebru Çiftçi
05.09.2018 - 19:45 Son Güncelleme: 07.09.2018 - 01:59

İçinde ne kadar kova burcu özelliğini taşıdığını öğrenmek istiyorsan;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Hayal gücüne göre bu tabloda sence kendini nasıl hisseden insanlar var?

3. Hayal gücüne göre bu tabloda sence kendini nasıl hisseden insanlar var?

4. Kafana takılan bir fikir için etrafındaki insanlara danışır mısın yoksa bildiğini okur musun?

5. Peki yeniliğe her zaman açık bir insan mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki konu senin için aşk olduğunda işler nasıl olur?

7. Ve son olarak, kendini her zaman mükemmel bulur musun?

Sen yüzde yüz kova burcu insanısın!

Sen yüzde yüz kova burcusun! Verdiğin cevaplara göre kova burcunun özelliklerinin hepsini taşıyorsun. Genelde senin dik kafalı olduğunu söyleyen insanlar vardır. Çünkü insanların ne söylediğinden çok senin ne istediğin sana göre daha önemlidir. E zaten önemli olan şey de budur. Bunun yanında kendini her konu da mükemmel olarak görüyorsun. Çünkü gerçekten öylesin. Bulunduğun ortamda ortaya atılan bir konu hakkında mutlaka fikir sahibi olursun. Her konuda bilgin vardır. Bu da senin keşfetmeyi seven bir ruhun olmasından kaynaklanıyor. Ama insanlarla ilişkilerinde mutlaka bir mesafe vardır. Dışarıdan ne kadar samimi ve  sevecen görünsen de her zaman bir adım uzak durmayı tercih edersin. Aşk konusuna gelince de mutlaka zor insanı oynarsın. Karşındaki insana güvenebilmek için onu denemeyi seversin.

Kova burcu insanı olmasan da özelliklerini taşıyorsun!

Sen kova burcu olmasan bile kova burcunun özelliklerini taşıyorsun. Belki de yükselenin kova burcudur. Bunu bilemeyiz. Fakat gerçek anlamda özelliklerini taşıyorsun. Çünkü sen de onlar gibi zor bir insansın. Her zaman kafana estiği gibi davranırsın. Eğer birisi seni yönlendirmeye çalışırsa asla onları dinlemezsin. Genelde çoğu konu hakkında bilgi sahibisindir. Seni anlatan kelime kesinlikle 'Biliyorum' dur. Özgürlüğüne düşkün bir insansın ve bundan dolayı insanlarla arandaki ilişkilerde mutlaka mesafeni koyarsın. Ve sen de en az kova burcu insanı kadar kendini mükemmel buluyorsun.

Sen kova burcu insanının yanından geçmiyorsun!

cdn-st1.ofpof.com

Sen kova burcu olamazsın. Çünkü onun taşıdığı özelliklerin neredeyse hiçbirini taşımıyorsun. Acaba aslan burcu falan olabilir misin?  Kendini her zaman mükemmel bulmazsın mesela. Çünkü çok mütevazi bir insansındır. Aşk konusunda da kovaya nazaran daha duygusal bir yapın var. Çünkü duygulara önem verirsin ve içinden geldiği gibi davranmayı seversin. İnsan ilişkilerinde kesinlikle katı değilsin. İnsanlara her zaman ikinci bir şans verirsin.  Onlara değer verir ve fikirlerini önemsersin. Her konuda kendini göstermeye çalışmazsın. Gerektiği yerde ve zamanda bunu yaparsın. Çünkü sen KOVA burcu değilsin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
691
188
169
61
53
41
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın