Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Başak Burcusunuz?

etiket Ne Kadar Başak Burcusunuz?

Ebru Çiftçi
10.08.2018 - 14:11 Son Güncelleme: 11.08.2018 - 17:59

Peki, başak burçları siz hiç merak ettiniz mi ben ne kadar başağım diye? Merak ettiyseniz buyurun sizin başaklık derecenizi belirleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, bulunduğun ortamda duvarda asılı olan tablonun hafif yamuk olduğunu gördün. Rahatsız olur musun?

1. İlk olarak, bulunduğun ortamda duvarda asılı olan tablonun hafif yamuk olduğunu gördün. Rahatsız olur musun?

2. Peki herhangi bir konuda detaylarda kaybolduğun oluyor mu?

3. Peki odanı ne sıklıkla temizlersin?

4. Senin için bilgi edinmek ne kadar önemli?

5. Peki sosyal ilişkilerinde bunlardan hangisi gibi olduğunu düşünüyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de önemli bir mevzuya geldik. Konu aşk olduğunda duyguların mı yoksa mantığın mı daha baskın oluyor?

7. Peki tutumlu bir insan olduğunu düşünüyor musun?

8. Ve son olarak, sistemli ve kuralcı bir insan olduğunu düşünüyor musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen başak burcu değilsin, resmen başak burcu seninle doğmuş!

Sanki sen doğmadan önce başak burcu diye bir şey yokmuş ve sen doğduktan sonra ortaya çıkmış. Başak burcu özelliklerini adeta sen yaratmışsın. Senin kişilik özelliklerin bütünüyle başak burcunu oluşturuyor. Disiplinli oluşun, insanlarla arandaki iletişim, kuralcı ve disiplinli halin gerçekten tam başak burcuna yakışır cinsten. Sen olmasan başak burcu diye bir şey olmazdı. Yine her zamanki gibi harikasın. Mükemmelsin! Tıpkı bir başak burcu gibi.

Sen tam bir başak burcusun!

Muhtemelen yeni tanıştığın bir insan seninle vakit geçirdikten sonra başak burcu olduğunu anlıyor. Hatta bunu sana soruyor. Çünkü bir ortamda kendini o kadar güzel belli ediyorsun ki insanlar senin bu halinden etkileniyor. Keskin ve kıvrak zekan bir yana insanları resmen tek bir gülüşünle bile etkileyebiliyorsun. İnsanları ilk konuşmada bu kadar etkileyebilen tek insan olabilirsin. Harikasın!

Sen ana hatlarıyla başak burcusun!

Sen tam anlamıyla başak burcu insanının karakteristik özelliklerini taşıyorsun. Tıpkı bir başak gibi titiz, mantıklı, disiplinli ve bir o kadar da eğlenceli bir yapıya sahipsin. İnsanları karakterinle bazen kendine hayran bırakabiliyorsun. Çünkü içsel özelliklerin bir yana dışsal özelliklerin ile de dikkat çeken bir insansın. Her zaman bakımlı ve gösterişli olmak senin hoşuna gidiyor. Çünkü insanların seni beğenmesini yani ilgiyi üzerinde görmeyi çok seversin. Yani sen tam anlamıyla bir başak burcusun.

Sen sadece bir başak burcusun!

Sen sadece başak burcu insanısın. Yani doğduğun zaman dilimine bakacak olursak, evet bir başak burcu insanını ifade ediyor. Fakat sen başak burcu insanının özelliklerini tam anlamıyla taşıdığını düşünmüyorsun. Çünkü bazı özelliklerinin söylendiğinden çok daha farklı olduğunu düşünüyorsun. Fakat başak burcu insanının özelliklerini tam anlamıyla bilsen o zaman gerçekten bir başak burcu insanı olduğunu anlayacaksın.

Sen biraz başaklılığını sallamıyorsun!

Sen başak burcusun ama pek umursamıyor gibisin. Çünkü burçlara pek inanan bir insan değilsin. Sadece belli kalıplara uyularak söylenen bir şey olduğunu düşünüyorsun. O yüzden başakmış, akrepmiş, balıkmış falan hiç umursamazsın. Gereksiz buluyorsun. Her insan farklıdır ve her başak burcu aynı değildir gibi bir bakış açısına sahipsin. Ama bilesin ki sen bir başak burcu insanısın.

Senin belki yükselenin başak olabilir!

Verdiğin cevaplara göre senin yükseleninin başak olma ihtimali çok yüksek. Çünkü kısmen de olsa başak burcunun özelliklerini taşıdığını gördük. Mantıklı hareket edişin, disiplinli ve temizliğe önem veren bir insan oluşunla sanki bir başak burcu insanını andırıyorsun. O yüzden senin yükseleninin başak olma ihtimali çok yüksek. Bizden söylemesi. :)

Maalesef sende başaklılığın zerresi yok!

Valla şöyle söyleyelim, senin başak burcuna dair hiçbir özelliğin yok. Sen bir başak burcu olamazsın. Çünkü o kadar farklı bir karaktere sahipsin ki, senin burcun kesinlikle balık falan olabilir. Çünkü başak burcu insanı hayalperest bir insan değildir. Her zaman gerçeğe odaklanmış ve mantığıyla hareket eder. Fakat senin verdiğin cevaplar sanki bir balık burcunun özelliklerini andırıyor. Üzgünüz ama uzaktan yakından başak burcuyla alakan yok.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
511
210
136
109
32
30
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Utku Yıldırım

Çözen tek başak benim heralde.Ana hatlarıyla başakmışım hehe

Başak Başak

bende başağımmm 🌹❤

byun baekhyun

başak değilim ama onedio beni ana hatlarıyla başak yaptı mspsjwpwlwlw

Duygusal Panda

Sen başak burcu değilsin, resmen başak burcu seninle doğmuş! Ben akrep burcuyum başak burcu insanlarıyla iyi anlaşırım ;)