Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar İyi Bir Kardeşsin?

etiket Ne Kadar İyi Bir Kardeşsin?

24.04.2018 - 21:37

Gerçekleri duyma vaktin geldi...  :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın?

3. Kardeşini temsilen bir bebiş seç bakalım :)

4. Tartışma sıklığınızı 4 üzerinden puanla.

5. Diyelim ki kardeşin haksız yere birini üzmüş ona ne söylersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İkinize bir ranza seç bakalım.

7. Peki beraber yapmaktan keyif aldığınız şey ne?

8. Bu sosyal medya hesaplarından hangisi kardeşinin favorisi?

9. Şimdi de bu ünlü kardeşlerden birini seç bakalım ?

10. Son olarak öğrenci misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen sahip olunabilecek en iyi kardeşsin!

Cevaplarından anladığımız kadarıyla sen kesinlikle mükemmel bir kardeşsin. Zaten kardeşin/kardeşlerin de bunun epey bir farkında. Nasıl keyifli vakit geçirilir bunu çok iyi gösteriyorsun. Hiçbir zaman aranızda bir tartışma olmamış. Sen o kadar güzel bir iletişim kurmuşsun ki, senin söylediklerin onlara hep en doğru şey gibi geliyor. En iyi özelliklerinden biri de neyin doğru neyin yanlış olduğunu çok iyi bir şekilde öğretmişsin. Hiçbir zaman sırf senin kardeşin diye torpil geçmemişsin. Her zaman doğruluktan ve dürüstlükten yana olmalarını sağlamışsın. Anne ve babanın çocuk yetiştirmekte ne kadar hakkı varsa senin de bir o kadar hakkın var onların üstünde. Her zaman yol gösteren kişi olmuşsun çünkü. Doğruyu, yanlışı öğretirken aynı zamanda sevgini de esirgememişsin. O kadar güzel bir duygusal bağınız var ki, gören herkes hayran kalıyor. Bu yönünle de çok takdir ediliyorsun. Ayrıca kardeşin için de yapamayacağın şey yok. Onun mutluluğu her zaman senin önceliğin olmuş. Gerçekten sana sahip olduğu için çok şanslı :)

Eh işte, idare edersin!

Verdiğin cevaplara göre sen bu kardeşlik işinde pek fena değilsin. Yani tamamen mükemmelsin diyemeyiz ama kötü de değilsin tabii ki. Çoğu zaman onu ne kadar sevdiğini fark ettiremiyorsun. Bu da onu epey üzüyor. Senin ona olan sevgini tam anlamıyla yansıtamadığını düşünüyor. Halbuki böyle bir şey yok. Sen onu çok seviyorsun, yalnızca ona hissettiremiyorsun bunu. Bu da senin yapınla alakalı. Merak etme zamanla o da senin bu hallerine alışacaktır. Fakat bize sorarsan en azından kardeşine karşı bu sevgini biraz daha görünür hale getirmelisin. Sevgi konusunda sıkıntı olabilir ama yol gösterme konusunda gerçekten çok iyisin. Onun ne zaman başı sıkışsa koşa koşa seni arıyor. Çünkü senin ona mükemmel bir çözüm bulacağından emin. Çözüm bulamasan bile ona kendini bir şekilde iyi hissettirmeyi başarıyorsun. Bu da onu mutlu ediyor tabii.

Daha ne olsun!

Verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen gayet iyi bir kardeşsin. Aranız her zaman çok iyi oluyor. Onun ne zaman başı sıkışsa senin hep arkasında olacağını adı gibi biliyor. Bu da ona huzur veriyor tabii. Tek problem senin biraz fazla disiplinli olman. Bazen bu disiplin mevzularına fazla kafayı takıp onu üzebiliyorsun. Yapmak istemediği şeyleri sanki mecburmuş gibi hissetmesine de sebep oluyorsun açıkcası... Fakat bu çözülemeyecek bir şey değil. O kadarcık hatadan bir şey olmaz. Hem sen tecrübelerine dayanarak ona bunları dayatıyorsun. Onun hayatı daha güzel olsun diye. Ayrıca yeri geldiğinde de onun sözünden çıkmıyorsun. Sırf onun yüzü gülsün diye sana ne söylerse yapıyorsun. Onun mutluluğu senin hayatında en değer verdiğin şeylerden biri.

Bu konuda pek iyi değilsin :(

Verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen pek başarılı değilsin bu konuda. Bizde hiç kızma, dost acı söyler. Biz seni çözümledik ve bu sonuca ulaştık... Sen aile kavramına pek düşkün biri değilsin. Yani daha çok bireysel bir yaklaşımın var hayata. Bu yüzden de zaman zaman kardeşini ihmal ediyorsun. Yani aslında bu senin için bir ihmal değil. Sen buna olağan bir durum olarak bakıyorsun. Birinin yönlendirmesiyle ya da yardımıyla yaşamak pek senin tarzın değil. Bu yüzden kardeşine de bu şekilde yaklaşmıyorsun. Onun hayata kendini tek başına hazırlamasının daha doğru olduğunu düşünüyorsun. Aslında senin bakış açınla baktığımızda bu mantıklı geliyor. Fakat tahmin edersin ki kardeşin pek bu şekilde yaklaşmıyor hayata. Bu yüzden de üzülüyor aranızdaki iletişime. Bize sorarsan en azından bu bakış açını ona anlatman gerekiyor. Böylece ona karşı bilerek yaptığın bir şey olmadığını anlar ve üzülmeyi bırakır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1267
702
469
325
196
119
116
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kamer_kzlrmk

SEN SAHİP OLUNABİLECEK EN İYİ KARDEŞSİN DİYORR heh sanırım öyleyim

Özge Girgin

nefretttt ediyorummmmm abimdennn

Pasif Kullanıcı

Daha ne olsun! Verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen gayet iyi bir kardeşsin. Aranız her zaman çok iyi oluyor. Onun ne zaman başı sıkışsa senin hep... Devamını Gör