Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Gamsızsın?

etiket Ne Kadar Gamsızsın?

Sonunda ne kadar gamsız olduğunuzu öğrenebileceğiniz bir test hazırladık. Kafaya çok takanlar, içine atanlar ve tabii ki her derdi kendine yoldaş edenler, durmayın testi çözün!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Üç aylık sevgilin seni Whatsapp mesajı ile terk etti. Ne yaparsın?

2. Ağlayan insan görünce ne hissedersin?

3. Peki film izlerken ağlar mısın?

4. Hangi şarkıcıyı duygularına daha çok hitap ediyor?

5. Bir derdin ya da sıkıntın olunca bunu nasıl atlatırsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senden hangi derdi çekip alalım?

Kafaya Takmaktan Hasta Olacan!

Kafaya Takmaktan Hasta Olacan!

İçin çürüdü, ciğerlerin soldu onu bunu dert etmekten. İnsan bu kadar da kafaya takmaz ki! Hasta olacaksın böyle devam edersen. Uçan kuşun derdinin tasası bile sana düşmüş. Dünyayı sen mi kurtaracaksın? Bu böyle gitmez. Azıcık gamsız ol. Bak el alem keyfinde, sen ise her şeyin kederindesin. Sana madalya da vermiyorlar. Müdür mü olacaksın dert tasa dünyasına? Hayatta bazı şeyleri değiştiremezsin. Değiştiremediğin şeyleri takmamayı öğrenmelisin. Yoksa oran buran ağrır, doktor yollarında mesai harcarsın. Bardak bardak antidepresan alırsın mazallah! Derhal gamsızlık konusunda kendini geliştirmeye başlaman lazım. Sen şimdi çıkan bu sonucu da dert edinirsin.

Seni Çevren Şişiriyor!

Seni Çevren Şişiriyor!

Aslında çevren izin verse gamsız bir insansın. Fakat etrafındakiler o kadar pimpirikli ki seni de şişiriyorlar. Onların dertlerini dinlemekten bir bakmışsın onlarla birlikte dertleniyorsun. Bu insanlarla görüşmeyi azalt. Ömründen alıyorlar ayol! Hasta edecekler seni. Ayrıca kendileri anlatıp anlatıp içlerini boşaltıyor olan sana oluyor. Oturup sen de bunların hali ne olacak, gerçekten de bu böyle olabilir mi gibi düşüncelerle kendi kendini yiyorsun. Bırak onlarla görüşmeyi bırak! Gitsinler kendileri gibi insanlarla takılsınlar. Sen de kendi gamsızlığında kavrulup durursun.

Numara Yapma Takmıyorsun!

Numara Yapma Takmıyorsun!

Kusura bakma da etrafına çok takıyormuş gibi davranmayı bırak. Çevren bu numaraları yiyor olabilir ama biz yemeyiz. El aleme 'ay valla çok üzülüyorum' deyip evine gidince yarım kilo baklavayı evlilik programı izlerken hüpletmeyi biliyorsun. Maşallah gamsız ve bir o kadar kurnazsın. Gerçi insanlar da senden bunu duymayı istiyor. Takmıyorum dersen kırılacaklarını düşünüyorsun ama sanki bu takıyormuş gibi davranmaları abartmışssın gibi. İşi iyice pişkinliğe vurmuşsun. Takmıyorsan takmadığını söyle. İlkokulda 'hocam çok kötüyüm tuvalete gidebilir miyim' diye yalan atıp bahçede oyun oynayan çocuk gibisin. Ay resmen numaracı ya!

Köy Yansa Umrun Değil!

Köy Yansa Umrun Değil!

Gamsızlığın kitabını yazmışsın. Kıyamet kopsa 'zahmeti olmasın da' diye bakarsın. hiçbir derde kolay kolay üzülmezsin. Bu senin doğanda var. Sonradan edinilmiş bir yetenek değil. Dünyanın faniliğinin farkındasın, seni üzecek insandan da durumlardan da uzak duruyorsun. Çok lazım bir durum varsa azıcık üzülürsün ama onu da beş dakika sonra unutursun. Sanki dertlerin tohumuna para verdin, çok da umurundaydı. Böyle giderse 60 yaşında 35 göstereceksin. Bu dünyanın nimetleri hep sana gönderilmiş.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
869
409
163
145
92
90
72
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tolga Eser

kafaya takmaktan hasta olucan diyor zaten oldum.psikoloji diye birşey kalmadı,delinin tekiyim.

Batuhan Akpınar

Kusura bakma da etrafına çok takıyormuş gibi davranmayı bırak. Çevren bu numaraları yiyor olabilir ama biz yemeyiz. El aleme "ay valla çok üzülüyorum" deyip ... Devamını Gör

Yagiz Yildirim

9 yıllık kız arkadaşım telefonla ayrıldı :D 3 aylık mı koyacak lol