Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Dominantsın?

etiket Ne Kadar Dominantsın?

İnsan ilişkilerinde ne kadar baskın olduğunu merak etmiyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlayalım. Arkadaş grubu içinde genellikle rolün ne?

2. İlk buluşmada hesabı...

3. Bir arkadaşını yaptığı bir hata konusunda uyardın ama yine aynı hatayı yaptı. Ne yaparsın?

4. Bu film karakterlerinden hangisiyle kanka olmak istersin?

5. Acilen çok önemli bir karar vermen gerekiyor. İlk dinlediğin hangisi olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak pişmanlık hakkında seni en iyi anlatan cümleyi seçer misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Dominantlıkta markasın!

Dominantlıkta markasın!

Verdiğin yanıtlara göre dominantlık bir dağ olsa sen Everest olurdun. Kurallara uymak pek işin değil. Çünkü kuralları sen koyarsın. Doğuştan gelen bir liderlik ve ikna yeteneğin var. Peşinden sürükleyemeyeceğin kitle yok diyebiliriz. Kalabalıkların içinde kaybolmak yerine o kalabalıklara yön veren olmak bu hayattaki en büyük arzun. Bu yüzden dominantlıkla çığır açan, çevresindeki herkesi etkileyen birisin.

Dominantlık senin karakterin!

Dominantlık senin karakterin!

Verdiğin yanıtlara göre sen dünyaya baskın olmaya, insanları etkilemeye gelmişsin. Başkalarının sözlerini dinlemektense sorumluluğu kendin alıp tüm kararları kendin verecek cesarettesin. İnsanlara sözünü dinletiyor, onlara akıl veriyor ve kolayca ikna edebiliyorsun. Vahşi doğada olsan aslan olurdun ama bu halinle de yelelerin ve büyük pençelerinle insanları terbiye edebilecek kabiliyettesin.

Dominant olmak ruhunda var!

Dominant olmak ruhunda var!

Verdiğin yanıtlara göre dominant olmak, başka insanlara karşı baskın bir durumda olmak senin ruhunda var. Bunu çok iyi biliyorsun, insanları kolayca etkileyebileceğinin farkındasın ama bunu çok da istemiyorsun. Çünkü kibirli olup kendine zarar vermekten korkuyorsun. İçindeki lider karakteri çıkarmıyorsun çünkü başkalarını dinlemeden dediğim dedik olmanın illa bir gün seni hataya zorlayacağına inanıyorsun. Çünkü beşer şaşar.

Dominantlıkla işin olmaz!

Dominantlıkla işin olmaz!

Verdiğin yanıtlara göre dominantlıktan ziyade demokratsın. İnsanların fikirleri, düşünceleri ve eylemleri senin hayata farklı açılardan bakmanı sağlıyor. Bu şekilde kendini geliştirebileceğine, başka insanlarla empati kuracağına inanıyorsun. İnatçı değilsin. Herkes gibi kendinin de hata yapabileceğinin farkındasın. Bu yüzden karar verirken her detayı düşünüyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
510
165
103
63
23
19
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın