Görüş Bildir
Haberler
NBA'de Doğu-Batı Ayrımı Bitiyor

NBA'de Doğu-Batı Ayrımı Bitiyor

Fatih
07.02.2015 - 01:44

NBA'de uzun süredir devam eden Doğu ile Batı Konferansları sistemleri bambaşka bir şekilde değişiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA'de Doğu ile Batı konferansları arasındaki güç eşitsizliği üzerine konferansların birleştirileceği ve yeni bir sistem geleceği iddiaları NBA Komisyoneri Adam Silver tarafından yanıtlandı.

NBA'in yeni ve daha gerçekçi bir sistem arayışları içerisinde olduğunu doğrulayan Adam Silver; 'Biz, playofflara en güçlü takımların kalmasını içeren bir sistemi arıyoruz. Bir dengesizlik ve haksızlık olduğu doğru. Yayıncılardan gelen bazı teklifler var. 6 grubun lideri direkt olarak playoff'a kalacak ve sonrasındaki 10 en iyi takım playofflara kalacak.' diyerek yeni sistemin detaylarını paylaştı.

Silver; 'Elbette, bazı seyahat problemlerinin olacağı da doğru ama şu zamanda her takımın kendi uçağı, seyahat planı var. Tartışmalar burada noktalanmayacak. İlk yılımda söylediğim gibi, birçok konu üzerinde çalışıyorum ve 2'inci yılımdan itibaren harekete geçeceğim. Şu an lig yönetimiyle yakın bir şekilde bu durumu konuşuyorum. Bu alanda bir değişiklik yapmaya ihtiyacımız olduğu bir gerçek' ifadelerini kullandı.

NBA'de uzun süredir Doğu ile Batı konferansları arasında bir güç dengesizliği olduğu tartışmaları hararetle gündeme gelirken, NBA'de ilk kez en yüksek dereceli kişiden bu konuya dair bir açıklama gelmiş oldu.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/basketbol/nbade-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın