Görüş Bildir
Haberler
Narsist Patrona Nakavt

etiket Narsist Patrona Nakavt

Birben Taşkıran
02.12.2022 - 11:26 Son Güncelleme: 02.12.2022 - 20:27

Boks ringindeydik ikimiz de işte, karşılıklı ciddi bir konuşma yapmak üzere sözleşmiştik ama o ringe sürüklemişti beni bir anda. Hem de hiç hazır değilken.

Kendimi anlatmamı istedi, bir yandan da sorularıyla hızlıca bir sağımı bir solumu kolluyordu. Ben anlatırken ilk darbe geldi. Lafın fazlası aptala anlatılır dedi, niye bu kadar çok söylüyorsun ben anlıyorum zaten.

İlk yumruktu, korkakça, hafif bir deneme.

Sessizleştim, hızım azaldı. Ben ringe çekilirken yumruk yiyebileceğimi ya da atabileceğimi bile düşünmemiştim. Peki dedim, halbuki gerçekte kendimi anlatmam gereken bir ortam olduğuna emindim. Durduruldum, susturuldum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sonra sağlı sollu sorular arasında bir yumruk daha geldi.

Sonra sağlı sollu sorular arasında bir yumruk daha geldi.

Bu sefer tam suratımın ortasına. Sende ego var ya farkında mısın dedi? Nasıl yani diyemedim bile. O kadar kendinden emin ve güçlü vurmuştu ki. Sadece niyetini anlayabildim. Dümdüz kavga edesi vardı. Hiç olmaması gereken bir ortamda ve zamanda hem de. Üzüldüm. Muhtemelen bir derdi vardı. Belki de aramızda dolaşıp normal görünen delilerdendi bilemiyorum.

Sendeleyip yeniden toparladım. Yumruklarımı havaya kaldırdım ben de. Vuramasam bile kendimi savunmam gerektiğini nihayet fark etmiştim. Bir anda arka arkaya vurmaya başladı. Ben dedi, ticaret yapıyorum, malı alırken bir bakarım. Beğenirsem alırım dedi. Bammmm…

Bu dosya da “ev hanımı” gördüm ben, bir yemeğin baskın bir tadı olur ya onun gibi, anneliğiniz ön planda.

Bam bammmm….

Yere düştüm.

Bahsettiği dosya benim Cv’imdi. Yüksek lisansımın altında Türkiye’nin en büyük 3 bankası ve iki firması daha vardı. Ama o böyle söylemişti.

Beni zorla ringe çekmeden mi düşünmüştü bunları söylemeyi yoksa sadece tipime mi gıcık olmuştu bilmiyorum. Yerden kalktım. Silkelendim. Ben de daha önce sizinki kadar küçük bir işletmede hiç çalışmadım, patronculuk da sevmem, biz bu konuşmayı sonlandıralım dedim.

Güm.. Nakavt!

O yerde yüzüme bakıp “biz de işte yılda birkaç milyon kazanıyoruz, aslında çok işime yararsın hebele hübele” yaparken düdük çaldı. Kollarımı kaldırdılar benim. Kazanan bendim. Birkaç yumrukla beni alt edeceğini sanmasına çok şaşırdım. Hayalimde, oğullarımın omuzlarında ringden alındığımı düşledim. Çocuklarım için birkaç sene ara verdiğim kariyerime geri dönecektim. Onlara rağmen değil, her zaman onlarla birlikte güzel günler görebilmek için.

Bu iş görüşmesi bir kadın ve bir erkek arasında geçti. Kutsal saydıklarını söyledikleri anneliği bir eksiklikmiş gibi yüzüme vururken, bilgimi sergilediğimde dırdır muamelesi yaparken utanılmayan bir görüşmeydi. Kim bilir hangi memlekette hangi patron bu sebeplerle bir kadını daha ezmeye çalışıyordu. Eve dönüş yolu boyunca doldum durdum.

Yumruğunu bilgi birikimin ve cesaretinle at kız kardeşim. Boş lafı dolusundan ayırt et, ümidini kesme, seni sen olduğun için sevecek ve saygı duyacak insanlarla elbet karşılaşacaksın. Vazgeçme.

Instagram

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nediyimsimdi

kendini beğenmiş gerizekalı insanlar hep var ve korkunç böyle insanlarla kimse muhattap olmaz umarım