Görüş Bildir
Haberler
Müziksiz Yapamayanlar! Seçtiğimiz Bu Uygulamalarla Müziğin Hakkını Verin

Müziksiz Yapamayanlar! Seçtiğimiz Bu Uygulamalarla Müziğin Hakkını Verin

Müziğin gıda olduğu o ince ruhlar için müziği en iyi şekilde dinlemek, yönetmek ve yeri geldiğinde oluşturmak için seçtiğimiz 10 uygulamayı sizlere sunuyoruz, buyursunlar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tidal

Tidal

İyisiyle yetinmeyip en iyisini arayanlar için Tidal seviyeyi yükseltiyor. Piyasadaki müzik servislerinin hemen hepsinden daha yüksek seviyede, kayıpsız ses kalitesi sunan uygulama notaların etkisini bedeninin her noktasında hissetmek isteyenlere özel.

Deezer

Deezer

Spotify'ın en büyük rakibi diyebiliriz. Kimisi Spotify'dan daha fazla seviyor, kimisi aradığım yok diyerek hoşlanmıyor. En büyük farkı ise Spotify'daki radyolara benzer 'Flow' özelliği, farkı ise sevdiğiniz şarkıları daha iyi tanıyarak size en iyi örnekleri sunabilmesi.

Musixmatch

Musixmatch

Spotify hesabınızla entegre olan Musixmatch dinlediğiniz müziklerin sözlerini senkronize bir biçimde ekranınızda görüntülüyor. Türkçe kütüphanesi de hayli etkileyici.

TuneIn

TuneIn

İçinde ses olan her şeyle TuneIn'in bir teması var. Dünyanın her noktasından radyo istasyonları, podcastler, canlı yayınlar ve sesli kitaplar bu portalda var. Ayrıca bir müzik uygulaması gibi, aradığınız tarza göre radyo istasyonlarını önererek keşiflere de önayak oluyor.

Boom

Boom

Müzik teknolojileri gelişti fakat kendimize uygun ses ayarlarını bulabilmek hala çok zor. Uygulamaların içerisinde basit ayarlar sunulsa da detaylı ayarları yapmak istersek elimiz boş kalabilir. Boom ise en detaylı ayarlara dek bize müziğimizi yönetme imkanı sunuyor. Detaylarda kaybolup müziğin tadına varmak isteyenler için!

İçeriğin Devamı Aşağıda

RecordBird

RecordBird

Her zaman sevdiğiniz müzisyenlerin gelişmelerine zaman ayıramasanız da yeni albümleri çıktığındaysa ilk siz duymak istersiniz. İşte sizin için sizin sevdiğiniz sesleri takip eden RecordBird sadece albüm haberlerini değil, müzisyenlerle ilgili diğer önemli gelişmeleri de önem sırasına göre süzerek sunuyor.

Shazam

Shazam

Shazam, 'Bu şarkının adı neydi?' sorusunun telefona eliniz gidecek kadar kısa sürdüğü uygulama. Tıklayın, ortamda çalan müziği sizin için bulsun, kimi zaman 1 saniyeden bile az sürede. Ayrıca dinlediğiniz müzik çalma uygulaması üzerinde özel bir klasör oluşturup tanıdığı şarkıları güncelleyebilir de, seçim sizin!

SoundHound

SoundHound

Shazam kadar bilinmese SoundHound'ın gürültülü ortamlarda müzik tanıma yeteneğinin daha iyi olduğu kullanıcıları tarafından sıklıkla söylenir. Shazam'la aynı şekilde müzik çalma uygulamalarınıza entegre olabilen SoundHound'ın performansı dinlediğiniz tarz, müziklerin dili ve bulunduğunuz ortama göre değişebilir. Shazam & SoundHound mücadelesinde kararı siz verin.

GarageBand

GarageBand

Müziğimizi dinledik, tanıdık ve takip ettik. Şimdi sıra üretmeye geldi. İlk önerimiz iOS platformu için. (Android kullanıcıları bir sonraki maddede buluşuyor.) GarageBand uygulamasında birçok enstrümanla ya da doğal seslerle müzik yapabilmeniz mümkün. Kulaklığın sadece tekini takıp DJ gibi hissetmek isterseniz kendi içinde bir DJ kabini de var. Saatler harcanası!

Walk Band

Walk Band

Android kullanıcılarının stüdyosu! Vurmalısından üflemelisine, her enstrümanın birçok türünü barındıran Walk Band'le müziğinizi oluşturmayı seveceksiniz. Synthesizer özelliğiyle deneysel çalışmalarınızı da zihninizden cihazınıza yansıtıp içinizdeki müzisyeni artık serbest bırakın diyoruz. Çalın, dinleyin, miksleyin, kaydedin, sahne sizin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
107
31
29
13
13
9
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
breezy

shazam ve spotify yeterli boşuna hafıza doldurmaya gerek yok

zeynep

musixmatch'te şarkı sözleri her zaman doğru olmuyor, genius indirin çok daha iyi, ayrıca şarkı sözünün anlamına; şarkının yazılış amacına kadar geniş kapsaml... Devamını Gör

Grell

bize boyle iceriklerle gelin❤️