Görüş Bildir
Haberler
Mutfakta Ne Kadar Başarılısın?

etiket Mutfakta Ne Kadar Başarılısın?

miray soysal
17.12.2021 - 10:57

'Yemek yapmak benden sorulur, bu konuda üstüme tanımam!' diyorsan... Testi çöz, birlikte görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetinle başlayalım...

2. Yaptığın yemekler çevrendeki insanlar tarafından beğenilir mi?

3. Hangi cümle sana daha çok uyuyor?

4. Peki, Dünya mutfağından birini seçmeni istesek...

5. Patates Kızartırken...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendi tarifin var mı?

7. Yemeği yapmayı mı, yemeyi mi daha çok seversin?

8. Son olarak, bir şef seçmeni istesek...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen yemek yemeyi seviyorsun!

Senin yemek yapmayı pek sevdiğini söyleyemeyiz. Sadece zorunda kaldığında, aç kalmamak için yapıyorsun. Bazen yaptığın yemeği pek sevmesen bile kendin yaptığın için yiyorsun. Mutfağa girdiğinde küçük kazalar yaşayabiliyorsun. Mesela en sık yaptığın hatalardan biri yemeği fazla pişirmek. Tabii ki istediğin zaman yapamayacağın hiçbir şey yok. Önemli olan pes etmemek ve sevgini katarak yemek yapmak isteyeceğin birini bulmak!

Sen mutfakta şefsin!

El lezzetinin ünü tüm çevrene yayılmış, yemeklerini duymayan, lezzetlerine hayran olmayan kalmamış! Sen mutfağın püf noktalarını ve belli teknikleri iyi bilirsin. Lezzet konusunda kendine çok güvenirsin ve oldukça detaycısın. Bu yüzden amacın sadece karın doyurabilmek değil, göze de hitap edebilmek. Özenle hazırladığın sofraların sevdiğin insanlarla dolup taşmasına bayılıyorsun. Senin sırrın el lezzetin ve uzun bir geçmişi olan tecrüben. Bizce sen mutfaktan çıkmamalısın şef!

Mutfakta çok iyisin!

Mutfakta zaman geçirmeyi, yeni şeyler denemeyi ve yedirmeyi sevsen de usta bir şef olduğunu söyleyemeyiz, ama mutfağa yatkın olduğun kesin! Elinin lezzetiyle, kendi uydurduğun lezzetli tariflerinle sınırlarını aşmayı başarıyorsun. Bir şeyi severek yaptığında daha güzel olduğunu biliyorsun, bu yüzden yapacağın şey sevdiğin birineyse içine sevgini katıyorsun. Sen mutfağa çok yakışıyorsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
201
66
61
16
16
15
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın