Görüş Bildir
Haberler
Mutfakla Arası İyi Olmayanları Bile Şef Yapabilecek Ürünler

etiket Mutfakla Arası İyi Olmayanları Bile Şef Yapabilecek Ürünler

Nurseda Gerek
24.01.2022 - 17:18

Mutfakta harikalar yaratmak ne yazık ki herkesin elinden gelen kolay bir şey değil. Bazen basit görünen bir şeyi yapmak için bile internetin derinliklerinde gezmek ya da tarif kitaplarını kurcalamakla yeterli olmuyor. Peki tam olarak bu derdin devası olan şahane mutfak ürünlerinin ve aparatlarının olduğunu biliyor musunuz? Gelin, mutfakta işinizi kolaylaştıracak hatta bir şef edasında yemekler hazırlamanıza yardımcı olacak ürünleri birlikte inceleyelim! 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. ROBO Profesyonel Stand Mixer Hamur Yoğurma Makinesi

1. ROBO Profesyonel Stand Mixer Hamur Yoğurma Makinesi

Bu ürünü kim bulduysa elleri dert görmesin! İşi resmen ustalıkla yapıyor ve harika lezzetlerin ortaya çıkmasına yardımcı oluyor. Hamur işi seviyor fakat yapamıyorsanız, siz de acilen iyi bir hamur yoğurma makinesi edinmelisiniz. Üstelik hamur yoğurma makinesi sayesinde uzun uzun karıştırmaktan dolayı oluşan bilek ağrılarınıza da son vermiş olacaksınız. 

Bu üründen çok memnunuz. Motor gücü gayet iyi tasarım da çok şık. El emeği isteyen yoğurma işini çiğ köfte, harput köfte, içli köfte vb. şeyleri mükemmel yapıyor, resmen mutfaktaki yükümü aldı. Çok sesi yok, çalışırken bulunduğu yere sabitleniyor. Teşekkürler!

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

2. Schafer Siyah Fıt Fry Sıcak Hava Fritözü

2. Schafer Siyah Fıt Fry Sıcak Hava Fritözü

Kızartma işi yapmak acemiler için kolay gibi görünse de aslında epey eziyet içeren bir aşama. Yağı boşalt, ısıt, bekle, kızart... Tüm bu aşamalar canınızı sıkıyorsa, tek bir ürünle harikalar yaratabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Evet, sıcak hava fritözünden bahsediyoruz. İyi bir sıcak hava fritözü edinmeniz halinde, minimum yağ ile siz de benzersiz lezzetler hazırlayabilirsiniz. 

Schafer kalitesi ürün ile buluştuğunda mutfakta büyük bir kolaylık ve premiumluk sunuyor. İster çok az bir yağ ile isterseniz de hiç yağ kullanmadan yemeklerinizi inanılmaz bir lezzet ile yapabiliyorsunuz.

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

3. KORKMAZ Mia Waffle Makinesi

3. KORKMAZ Mia Waffle Makinesi

Misafirlerinizi şaşırtmak ister misiniz? Ya da eğlenceli bir geceyi tatlı bir son ile kapatmak? Cevabınız evetse, evde kolayca waffle hazırlamanızı sağlayacak inanılmaz pratik bir ürünle tanıştırmak isteriz. KORKMAZ Mia Waffle Makinesi, evde kolayca Ortaköy'de yediğiniz o lezzetli waffle çeşitlerini hazırlamanıza yardımcı olacak! 

Kendime aldım yetmedi sevdiklerime de hediye olarak aldım. Çok memnunum.😊

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

4. Mucize Mutfak Aleti: Thermomix

4. Mucize Mutfak Aleti: Thermomix

Gelelim son yılların mucizevi ürününe... Karşınızda 12 mutfak aletinin işini tek başına yapabilen koca yürekli Thermomix! Thermomix; dijital ekranı, çok amaçlı kullanım şekli ve aynı anda 3 yemeği yapabilme özelliği ile sizi gerçek bir şefe dönüştürmeye yardımcı olacak şahane bir ürün. Günün keyfini çıkarırken, bırakın o sizin yerine yemeği yapsın!

5. Pizza Taşı

5. Pizza Taşı

Donmuş pizza çeşitlerini fırında ısıtarak mı tüketiyorsunuz? O halde evde pizza keyfini katlamanıza yardımcı olacak şahane bir ürünle tanışmanız gerek! Pizza taşı, tüm hamur işlerinizi taş fırında pişmiş gibi pişirmenize yardımcı oluyor. Üstelik sadece fırınınızın içine yerleştirmeniz yeterli! Bırakın pizzanız hazırmışçasına lezzetle pişsin. 

İlk alan kişinin tavsiyesi üzerine 3 aile aldık ve çok memnunuz. Artan pizza ve pide fiyatlarına en iyi çözüm bu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Döküm Pancake Tavası

6. Döküm Pancake Tavası

Bilen bilir mutfakla arası iyi olmayan pancake yaparken bile zorlanır. Sonuçta dağılmayan, şekli düzgün bir pancake hazırlamak öyle kolay bir şey değil. Neyse ki bu derdin devası süper pratik bir ürün var. Pancake tavası, birkaç dakika da süper düzgün pancake'ler hazırlamanıza yardımcı oluyor! Üstelik aynı anda birden fazla pancake pişirebiliyorsunuz. Bu işe saatlerini harcamak istemeyenler bile bu ürüne şans vermeli.

7. Çok Amaçlı Döküm Tava

7. Çok Amaçlı Döküm Tava

Lezzeti ve kıvamı yerinde yemekler hazırlamakta zorlanıyorsanız çok amaçlı döküm bir tavaya sahip olmanız gerekiyor. Artık kahvaltılar çok daha kolay, çok daha pratik ve çok daha lezzetli! 

Tek kelimeyle bayıldım. Hem çok kullanışlı hem de çok tatlı duruyor. Paketleme de sorunsuzdu. Almayı düşünen varsa hiç düşünmesin.

8. Pratik İçli Köfte Yapma Aparatı

8. Pratik İçli Köfte Yapma Aparatı

İçli köfte yapabilmek için annenizden el almanız ya da illa doğulu olmanıza gerek yok. Pratik içli köfte yapma aparatı sayesinde artık siz de evde kolayca içli köfte yapabilirsiniz.  

Çok pratik ve kaliteli. Herkese tavsiye ederim.

9. Mantı Kesme Aparatı

9. Mantı Kesme Aparatı

Mutfakla arası iyi olmayanlar için mantı yapmak adeta bir işkence çeşididir. Tek tek hazırlama kısmı ömrünüzden ömür çalıyor gibi hissediyorsanız, mantı kesme aparatı ile tanışmanızı öneririz. 

Saatlerce mantı kapatmaya son veren şahane bir ürün! Gerçekten çok pratik. 😊

10. Mantı Yapma Aparatı

10. Mantı Yapma Aparatı

İşi ileri seviyeye taşımak için mantılarınıza şekil verebilirsiniz! Evet, şekilli mantı yapma aparatı ile usta olmadan da şekilli mantılar hazırlayabilirsiniz. 

Çok güzel memnun kaldım. Gerçekten harika bir ürün!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Poğaça ve Çiğ Börek Kalıbı

11. Poğaça ve Çiğ Börek Kalıbı

İşinizi kolaylaştıracak bir başka ürün de poğaça ve çiğ börek kalıbı. Hamuru hazırlamanız ve açmanız yeterli. Geri kalan şekillendirme işi için bu ürüne sahip olmanız yeter de artar bile! 

Kullanışlı ve uzun ömürlü. 👍

12. Süzgeçli Makarna Tenceresi

12. Süzgeçli Makarna Tenceresi

Mutfakta şef gibi hissetmek için kullanabileceğiniz süzgeçli makarna tenceresi, özel mekanizması sayesinde süzme işlemini kolaylaştırır ve işinizi büyük oranda azaltır.  

Çok hafif ve çok güzel. Makarnam eskisinden çok daha çabuk pişiyor.

13. Milföy Kalıbı

13. Milföy Kalıbı

Mutfakla aranız yoksa bol bol milföye maruz kalmışsınızdır diye düşünüyoruz. Peki koni milföy kalıbıyla tanıştınız mı? Cevabınız hayırsa, bu eğlenceli aparatla acilen haşır neşir olmanız gerektiğini söylemek isteriz!

Alır almaz kızımla denedik harika koniler yaptık.

14. Erişte ve Makarna Yapma Kesme Makinesi

14. Erişte ve Makarna Yapma Kesme Makinesi

Mutfakla aranızdaki soğuk rüzgarlı kesecek harika bir önerimiz var. Erişte ve makarna yapma kesme makinesi sayesinde hem mutfakta eğlenecek hem de enfes makarnalar hazırlayabileceksiniz. Üstelik çok bir şey bilmenize de gerek yok! 

Hamurunun kıvamını güzel ayarlayabildiğinizde yapacağınız her makarna, erişte ve çiğ börek mükemmel olacak. 🥇

15. Çok Amaçlı Sebze Meyve Doğrayıcı

15. Çok Amaçlı Sebze Meyve Doğrayıcı

Salata aşıkları buraya! Artık efsane salata çeşitlerini evde pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Sebze ve meyve doğrayıcı ile dilerseniz sebze salatası dilerseniz meyve salatası hazırlayabilirsiniz. 

Ürün gerçekten çok güzel, bayıldım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Süzgeçli Kızartma ve Haşlama Maşası

16. Süzgeçli Kızartma ve Haşlama Maşası

Kızartma yaparken şekilde şekle mi giriyorsunuz? Bir türlü cesaretinizi toplayıp kızartma yağına yaklaşamıyor musunuz? Bu sorulara cevabınız evetse, sizin ilacınız süzgeçli kızartma ve haşlama maşası olduğunu söylemek isteriz. Bu ürün sayesinde rahatlıkla kızartma yapabilir, üzerindeki yağı kolaylıkla süzebilirsiniz.

17. Blender Seti

17. Blender Seti

Çırpma, karıştırma ve tüm benzeri işlemleri çok daha rahat yapmanıza yardımcı olacak blender seti, bizce olmazsa olmaz! İyi bir blender seti ile kendi mutfağınızın şefi olabilir, en lezzetli tatlara imza atabilirsiniz. 

Bu fiyata alabileceğiniz en güzel ürün.

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

18. Kıyma Makinesi

18. Kıyma Makinesi

Mutfakla aranızdaki buzları eritmek için paranıza kıymanıza gerek yok! Kıyma makinesi ile evde sucuk, sosis, köfte artık aklınızda ne varsa rahatlıkla ve ustalıkla hazırlayabilirsiniz. 

Ürün harika bir şekilde işimizi gördü, çok memnun kaldık. Herkese tavsiye ediyorum.

19. Tefal Yoğurt Yapma Makinesi

19. Tefal Yoğurt Yapma Makinesi

Eşe, dosta, komşuya, misafire kendi yaptığınız yoğurt ile hava atmak istemez misiniz? Tefal yoğurt yapma makinesi ile evde mis gibi yoğurdunuzu hazırlayabilir, kolu komşuya rahatlıkla hava atabilirsiniz. 

Pahalı olduğu için çekinerek aldım. Gelir gelmez süzme yoğurt yapmayı denedim. Mayaladım ve 10 saat beklettim. Sonra 1 gün de buzdolabında beklettim. Gerçekten süzme yoğurt oldu. Ne sulu ne pütürlü, adeta krema gibi.

20. Sinbo Yumurta Pişirme Makinesi

20. Sinbo Yumurta Pişirme Makinesi

Yumurta haşlamak için uğraşmak ya da kıvamını tutturmak için dakika tutmak istemiyorsanız, Sinbo yumurta pişirme makinesine şans verebilirsiniz. 

Çok güzel pişiriyor memnun kaldım. 

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
6
4
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın