Görüş Bildir
Haberler
Mutfak Dekorasyonunda Öne Çıkan Yenilikçi Fikirler

Mutfak Dekorasyonunda Öne Çıkan Yenilikçi Fikirler

23.05.2015 - 17:43 Son Güncelleme: 23.05.2015 - 17:46

2015 Instagram Mutfak Dekorasyonu Fikirleri

Instagram artık hayatımızın tam ortasında… Özellikle bayanlar, moda ve dekorasyon konusunda stil sahibi bayanlar evlerinden, gardıroplarından kareleri Instagram’la paylaşıyor.

Hal böyle olunca dekorasyon fikirlerinde de, mobilya modelleri önerilerinde de en çok öne çıkan yerlerden birisi oldu Instagram. 2015 Instagram mutfak dekorasyonu önerilerini sizin için derledik ve şifresini çözdük!

Mutfak masanızda özellikle yeni evli biriyseniz, yani geniş bir aileniz yoksa küçük ve şirin masaları kullanabilirsiniz. Tekzen’de, Koçtaş’ta, Ikea’da ve Mudo Concept’te mutfak masası modelleri oldukça şık. Kare masalar kullanılıyor.Ancak bugün masalardan değil de, masa örtüsü modasından size bahsedeceğiz! 2015 mutfak dekorasyonunda Instagram dekorasyon hesapları, ağırlıklı olarak çiçek desenli, şık ve adeta bir 80’ler esintisi barındıran vintage fikirleri öne çıkarıyor.

Pembe ve beyaz tonları, turkuaz tonlar 2015 Instagram mutfak dekorasyonu önerilerinde ilk sırada! Mutfak dekorasyonunda son derece başarılı fikirleri galerimizde de birazdan göreceksiniz.

Yaratıcı, ufak ve şirin mutfak aksesuarları, tabak altlıkları için pembe ve kırmızı tonları, meyve kabı için, ekmek kabı için farklı seçimler mutfak dekorasyonunuza renk katabilir. Galerimize giderek önerilere göz atabilirsiniz.

Kaynak: http://www.tekzenmobilyam.com/2015-in...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın