Görüş Bildir
Haberler
Mustafa Destici Seçim İçin Tarih Verdi

Mustafa Destici Seçim İçin Tarih Verdi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, seçim tarihine ilişkin, “14 Mayıs ya bir hafta öncesi ya da bir hafta sonrası benim tahminim. Kuvvetli ihtimal 14 Mayıs gibi gözüküyor” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, bugün Parlamento Muhabirleri Derneği’ni ziyaret ederek TBMM’de görev yapan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Destici, “Hem basın toplantılarında hem gündeme düşen konularda faaliyetlerimizi kamuoyuyla paylaşmamızı sağlayan sizlersiniz, sizler aslında mesai arkadaşımızsınız” dedi.

Seçim tarihine ilişkin düşüncelerini aktaran Destici, '14 Mayıs ya bir hafta öncesi ya da bir hafta sonrası benim tahminim. Kuvvetli ihtimal 14 Mayıs gibi gözüküyor' ifadelerini kullandı.

AK Partili Bilgiç: "Seçimin 7 veya 14 Mayıs'ta yapılacağını düşünüyorum"

AK Partili Bilgiç: "Seçimin 7 veya 14 Mayıs'ta yapılacağını düşünüyorum"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son günlerde yaptığı açıklamalarda tarih belirtmemekle birlikte seçimin erkene alınabileceği yönünde mesajlar veriyor. 

AK Parti Isparta milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç de dün verdiği bir demeçte seçimin 7 veya 14 Mayıs'ta yapılabileceğini söyledi. Bilgiç, '6 Nisan’dan sonrası için muhalefetin açıklamaları var ama netice itibariyle bütün bu haziran ayının takvimini de göz önüne aldığımızda en geç mayıs ayının 7 ‘si ya da 14’ü gibi seçimlerin gerçekleşeceğini düşünüyorum' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
17
10
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
omer ali

yuzde 00000000.1 oyu var kendini iktidar saniyor zavalli

Jersey28

E perincek in partisi o kadar da oyu yok ama orduyu ele gecirmis

Birşeyler

Sonraki tarihlere bıraksa birisi aday olamıyor galiba ondan

M CAN

Yüzde bir etmeyen adamların ahkam kesebildiği ülke herhalde sadece Türkiye'dir.