Görüş Bildir
Haberler
Murat Yıldırım Kimdir, Kaç Yaşındadır? Murat Yıldırım’ın Yeni Dizisi Aziz Bu Akşam Başlıyor

Murat Yıldırım Kimdir, Kaç Yaşındadır? Murat Yıldırım’ın Yeni Dizisi Aziz Bu Akşam Başlıyor

Show TV ekranlarında bu akşam yeni dizi Aziz yayın hayatına başlayacak. 1930’lu yıllarda işgal altında bulunan Antakya’da geçecek dönem dizisi Aziz’in yapımcılığını O3 Medya yapacak. Murat Yıldırım, dizide başrol Aziz’e hayat verecek. Prodüksiyonu ile çok konuşulacak olan Aziz dizisi ile ilgili internette yapılan aramalar çoğalmış durumda. Peki, Aziz dizisinin başrolü Murat Yıldırım kimdir? Murat Yıldırım kaç yaşındadır? Murat Yıldırım hangi yapımlarda yer almıştır? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Televizyon ekranlarında son olarak Ramo dizisiyle yer alan Murat Yıldırım’nın yeni dizişi Aziz bu akşam başlıyor. Show TV’de yayınlanacak dizide Murat Yıldırım’a Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Damla Sönmez gibi önemli oyuncular eşlik edecek. Show TV’nin yeni dönem dizisi, yeni sezonda en iddialı dizilerden biri olarak gösteriliyor.

Aziz Dizisinin Konusu Ne, Murat Yıldırım Hangi Rolde?

Aziz Dizisinin Konusu Ne, Murat Yıldırım Hangi Rolde?

Murat Yıldırım, Aziz dizisinde Aziz Payidar rolüyle ekranlarda olacak. Dilruba’ya aşık olan Aziz, Fransız bir teğmeni öldürmesi sebebiyle memleketi olan Antakya’yı terk etmek zorunda kalıyor. Sonrasında Aziz’in yeniden Antakya’ya geri dönmesi ile dizide olaylar gelişmeye başlıyor.

Murat Yıldırım Kimdir?

Murat Yıldırım Kimdir?

Annesi ve babası aslen Mardinli olan Murat Yıldırım, babasının öğretmenlik görevi nedeniyle 1979'da Konya'da doğdu. Ailesi Kürt ve Arap kökenlidir. Murat Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünden sekizinci senesinde mezun oldu.

20 Haziran 2008'de Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Burçin Terzioğlu ile evlendi. 30 Haziran 2014'te ise boşandılar. Londra'da tanıştığı Faslı oyuncu İman Elbani ile 13 Kasım 2016'da Adana'da aile arasında gerçekleşen sade bir törenle evlendi. Kız istemek için Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan'ı devreye sokmuştur. Cumhurbaşkanı da düğün hediyesi olarak bir Kuran göndermiştir

Murat Yıldırım, Ekim 2015'te İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi'nin kararınca 'uyuşturucu kullanmak' suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı, 'örgüt kurmak, yönetmek ve üye olmak' suçundan beraat etti. Mahkeme, hapis cezasının bir yıldan daha az olması nedeniyle cezayı erteledi

Murat Yıldırım’ın Kariyeri

Murat Yıldırım’ın Kariyeri

Tiyatro ve müziğe ilgi duyan Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncuları'na (YÜO) katıldı ve 3 yıl amatör olarak tiyatroda oynadı. YÜO'daki arkadaşları aracılığıyla televizyon dünyasına giren Yıldırım'ın televizyonla ilk tanışmasını sağlayan, 2003 yılında “Ölümsüz Aşk” dizisinin bir bölümünde küçük bir rol alması oldu. Fakat dizi yalnızca 11 bölüm sürdü.

2004 yılında Bütün Çocuklarım dizisinde 'Mesut' karakterini canlandıran Yıldırım, oyunculuğa Büyük Yalan dizisi ile devam etti.

2006 yılında ilk uzun soluklu çalışması olan Fırtına dizisinde başrol oynayarak ün kazandı. Aynı yıl sinemada Altın Portakal ödülüne aday olan Araf filmi ile ilk kez başrol oynadı.

Başrolünü paylaştığı Tuba Büyüküstün ile Asi dizisinde 'Demir' karakterini oynadı.

2009 yılında ise Asi dizisi sona erdikten sonra TMC yapım şirketi ile Aşk ve Ceza adlı dizi için anlaşma imzalayan Yıldırım, dizide başrolü oynadı.

2012'de Tims Productions'ın yapımcılığını üstlendiği, Show TV'de yayınlanan Suskunlar'da Ecevit karakterini canlandırdı.

2016 yılında Meryem Uzerli ile birlikte Gecenin Kraliçesi dizisinde başrol oynadı

2015 2016 yıllarında Kocan Kadar Konuş film serisin de başrol oynadı

Murat Yıldırım son olarak yine Show TV’de yayınlanan Ramo adlı dizide rol almıştı.

Aziz 1. Bölüm Fragmanı

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın