Görüş Bildir
Haberler
Mükremin Gezgin'in 'Doğum' Videolarını Çektiği Tıp Merkezi Mühürlendi

etiket Mükremin Gezgin'in 'Doğum' Videolarını Çektiği Tıp Merkezi Mühürlendi

Deniz Gök
11.06.2022 - 00:53 Son Güncelleme: 11.06.2022 - 09:11

Sağlık Bakanlığı, TikTok fenomeni Mükremin Gezgin'in doğum videolarını çektiği tıp merkezinin faaliyetlerini durdurdu ve merkezi mühürledi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tıp merkezinin müdürü, söz konusu videonun bilgisi dışında çekildiğini söyledi.

Tıp merkezinin müdürü, söz konusu videonun bilgisi dışında çekildiğini söyledi.

Trans TikTok fenomeni Mükremin Gezgin'in doğum mizansenli videoları, son günlerde sosyal medyada bir hayli konuşuldu.

Gezgin, bir süre önce hayali oğlu 'Onur Sermik'i doğurduğunu söyleyerek hastane odasında bir bebekle paylaşım yapmıştı. 👇

Sosyal medyada olay olan o görüntüler sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Gezgin ve paylaşımdaki hastane hakkında soruşturma başlatmıştı. 👇

O tıp merkezi kapatıldı

O tıp merkezi kapatıldı

Sabah'ın haberine göre; Bakanlık, Mükremin Gezgin'in doğum videoları ve görsellerinin çekildiği Gaziosmanpaşa ilçesinde bulunan tıp merkezinin faaliyetlerini durdurdu ve merkez mühürlendi.

Ameliyathaneyi doğumhane yapmışlar

Ameliyathaneyi doğumhane yapmışlar

Haberde yer alan detaylara göre İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Şikayet-Denetim-Değerlendirme Komisyonu'nda Mükremin Gezgin'in görüntülerini çekildiği tıp merkezi incelendi.

Komisyon tıp merkezine yönelik olarak cezai müeyyide uygulanmasına karar verdi. 

Yapılan denetimde medyada çıkan görüntülerde izlenen tıp merkezinin -2. katında yer alan ameliyathanesine gidildiğinde tabelasının değiştirilerek yerine doğumhane tabelasının asılarak çekimlerin bu mekanda yapıldığına dikkat çekildi.

Denetim raporunda videonun devamında hasta odası olarak görülen mekanda yapılan çekimlerin kurumun 3. katında asansörün solunda bulunan ve kapı girişinden lazer odası olarak belirtilen odada yapıldığı ifade edildi.

Tıp merkezinin müdürü konuştu

Tıp merkezinin müdürü konuştu

Tıp merkezinin mesul müdürü Dr. C.Ö, 4 Haziran 2022 tarihinde Cumartesi günü öğleden sonra mesai bitimi (saat 13.00'den sonra) bilgisi dışında olayın gerçekleştiğini ifade etti. 

C.Ö, denetim saatinde olaydan haberdar olduğunu ancak olaya müdahale şansının olmadığı ifade etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
220
81
42
31
13
11
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
DR.D

İyi olmuş.

Drw Tr

Bu özel hastaneler para için herşeyi yapabilecek kapasitede. Hele özel sağlık sigortasıyla gidince tahliller tetkikler yapıyorda yapıyorlar. Bi kaç büyük öze... Devamını Gör

Resho

Normalde bu tarz haberlere yorum yazmam ama yetti be artık Onedio! Sokayım artık hit derdinize. Ülke yangın yeri salak saçma insanları gündeme taşımayın be a... Devamını Gör