Görüş Bildir
Haberler
Muhteşem Oyun Performanslarıyla ve Eğlenceli Sohbetleriyle Tanınan 22 Türk Twitch Yayıncısı

etiket Muhteşem Oyun Performanslarıyla ve Eğlenceli Sohbetleriyle Tanınan 22 Türk Twitch Yayıncısı

Simay
07.08.2018 - 18:49

Oyun oynamak hiç şüphesiz günümüzde en yaygın hobilerden biri. Ama bu hobi, birçok insan için artık bir meslek haline geldi. Oyun yayıncılığının bir numaralı platformu Twitch, bizi oynadıkları oyunun yayınını yapan insanlarla buluşturuyor. Düşündüğümüzden daha büyük bir topluluk olan Twitch Türkiye ise birbirinden değerli ve başarılı yayıncılara sahip. Biz de sizler için bu yayıncılardan birkaçını derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. RuthlessLadies - İrem Öz & Nur Ergezer

1. RuthlessLadies - İrem Öz & Nur Ergezer

Genellikle PS oyunları oynayan RuthlessLadies ikilisi, zaman zaman Rainbow Six: Seige ve Fortnite yayınları da yapmakta. PPG, Multiplayer ve hikayeli oyunlar oynamaktan keyif alan ve işini çok iyi yapan İrem ve Nur'un keyifli yayınlarını buradan takip edebilirsiniz.

2. Cihad "CihadBaba" Kiriş

2. Cihad "CihadBaba" Kiriş

League of Legends ve PUBG oynayan ve çoğu izleyici tarafından 'CihadBaba' olarak tanınan Cihad, League of Legends 6. Sezonda Türkiye Challenger Birincisi olmuştur. Bol miktarda gameplay içeren ve aynı zamanda öğretici yayınlar izlemekten hoşlanıyorsanız kendisinin yayınlarını buradan takip edebilirsiniz.

3. Arda "LinusTheAfro" Barış

3. Arda "LinusTheAfro" Barış

Ağırlıklı olarak League of Legends yayınları yapan ve kıvırcık saçlarıyla dikkat çeken 'LinusTheAfro', beyefendiliğin sözlüklerdeki karşılığı adeta. İzleyicilerini asla kıramayan ve herkese yardımcı olmaya çalışan Arda, iyi bir insan olduğu kadar da başarılı bir yayıncı. Muhteşem oyunculuğunu görmek ve öğretici sohbetlerine dahil olmak için ona buradan ulaşabilirsiniz.

4. Levent "Levo" Balım

4. Levent "Levo" Balım

Ultima Online, DOTA, WOW, Knight Online gibi oyunları yıllarca oynayan 'Levo' son zamanlarda League of Legends yayınları yapmakta. Kendisi OTP (sadece tek oyun karakteri oynayıp onda ustalaşan) oyunculara verilebilecek en başarılı örneklerden biri. Gerçekten soyadı gibi bir insan olmasının yanı sıra hoş sohbetiyle izleyicileri ekrana kilitleyen Levent'in yayınlarını buradan izleyebilirsiniz.

5. Mete "EasterGamersTV" Özbey

5. Mete "EasterGamersTV" Özbey

EasterGamersTV'nin oynadığı oyunları burada sıralamak epey zor. Çünkü kendisi her oyunu mutlaka bir defa oynamıştır. Ağrılıklı olarak PS4 oyunları oynayan Mete'yi izlerken kendinizi adeta oyunun içinde bulabiliyorsunuz. Sohbet etmeyi çok seven ve genellikle oynadığı oyunları da bol miktarda konuşarak daha eğlenceli hale getiren EasterGamersTV'nin yayınlarına buradan göz atabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sena "Senna" Aladağ

6. Sena "Senna" Aladağ

Ağırlıklı olarak League of Legends yayınları yaparken aynı zamanda Fortnite, PUBG, Rainbow Six: Seige gibi oyunları da oynayan 'Senna', kadınların oyunlarda başarısız olduğunu düşünen kitleye oyunculuğula adeta kapak gibi cevaplar veriyor. Bol miktarda tatlılık ve eğlence içeren yayınlarını buradan izleyebilirsiniz.

7. Dora "Stratera" Özsoy

7. Dora "Stratera" Özsoy

League of Legends başta olmak üzere Fortnite, Hearthstone ve mobil oyun yayınları yapmakta olan Stratera, League of Legends evrenine inanılmaz derecede hakim. Kendisi oyun içi gelişmeleri izleyicilerine açıkladığı videolarla da tanınıyor. Oyundan çok muhabbet odaklı yayınlar yaparak yayının adeta akmasını sağlıyor. Dora'nın bilgilendirici ve eğlenceli yayınlarına buradan göz atabilirsiniz.

8. Tuna "PintiPanda" Aksen

8. Tuna "PintiPanda" Aksen

Yine oynadığı oyunları saymaya çalışsak işin içinden çıkamayacağınız bir yayıncı ile birlikteyiz. PintiPanda, yayınlarındaki tavırları ile Türkiye'de saygılı oyun oynama bilincini oluşturmasıyla ön plana çıkan başarılı bir isim. Her türlü oyun ve muhabbet için kendisine buradan ulaşabilirsiniz.

9. Muhammed "Theokoles" Işık

9. Muhammed "Theokoles" Işık

Eski profesyonel League of Legends oyuncusu olan ve izleyenleri tarafından 'Gurd' olarak bilinen Theokoles için, her LoL oyuncusunun hayalindeki ormancı diyebiliriz. Tahmin edeceğiniz üzere ağırlıklı olarak League of Legends oynamakla birlikte zaman zaman Fortnite ve The Witcher gibi oyunlar da oynamakta. Kendisinin yayınlarını buradan izleyebilirsiniz.

10. Furkan "Immortoru" Tekeş

10. Furkan "Immortoru" Tekeş

Profesyonel League of Legends orta koridor oyuncusu olan Immortoru, 3 senelik oyunculuk kariyerinde Oyun Hizmetleri, Beşiktaş ve Dark Passage takımlarında oynadı. Ağırlıklı olarak League of Legends, PUBG ve Realm Royale oynamakta. Son zamanlarda kanalında öğretici yayınlar yapan Furkan’ın yayınlarını buradan izleyebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Duygu "Duygubie" Köseoğlu

11. Duygu "Duygubie" Köseoğlu

Yayın hayatına League of Legends ile başlayan Duygubie GTA5, The Sims 4, CS: GO, Hello Neighbour ve korku oyunları oynuyor. Pozitif halleri ve sürekli gülmesiyle izleyicileri tarafından çok sevilen Duygu'nun yayınlarını buradan takip edebilirsiniz.

12. Cantuğ "Unlost" Özsoy

12. Cantuğ "Unlost" Özsoy

Cantuğ başarılı bir Half-Life oyuncusu ve bunun yanı sıra CS:GO, Dota 2 ve Hearthstone başta olmak üzere birçok popüler e-Spor oyununu da profesyonel olarak oynayan bir yayıncı. Yayın sırasındaki doğal halleri ve cömertliği ile izleyenlerin kalbini çalan Unlost’u buradan izleyebilirsiniz.

13. Ferit "WtcN" Karakaya

13. Ferit "WtcN" Karakaya

3 senelik profesyonel League of Legends oyunculuğu ardından tam zamanlı yayın hayatına başlayan Ferit son zamanlarda ağırlıklı olarak PUBG, Fortnite ve Rainbow Six: Seige yayınları yapmakta. Kendisinin eğlenceli yayınlarını buradan takip edebilirsiniz.

14. Necati "ZeoN" Akçay

14. Necati "ZeoN" Akçay

Ağırlıklı olarak League of Legends, PUBG ve CS:GO oynayan Necati de Twitch Türkiye’nin ilk yayıncılarından. Samimi davranışları ve takipçilerine verdiği değerle dikkat çeken ve aynı zamanda en çok izlenen yayıncılardan biri olan  ZeoN'un yayınlarına buradan ulaşabilirsiniz.

15. Berke "Thaldrin" Demir

15. Berke "Thaldrin" Demir

4 senedir profesyonel League of Legends oyuncusu olan Berke; Supermassive, BJK ve Fenerbahçe gibi pek çok takımda yer aldı. Sempatik tavırları ve kibarlığı ile profesyonel oyunculuğun hakkını verdiği gibi yayınlarındaki gameplayler ile izleyicilerine keyifli dakikalar yaşatmayı başarıyor. Thaldrin’in yayınlarını buradan izleyebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Figen "Fionamed" Örtün

16. Figen "Fionamed" Örtün

Hearthstone ve Fornite oynayan Figen, alanında çok başarılı bir yayıncı. Çizgisini hiç bozmamasıyla ve kaliteli yayınlarıyla ön planda olan Fionamed’in yayınlarını buradan takip edebilirsiniz.

17. Mustafa "Hazreti Yasuo" Yavuz

17. Mustafa "Hazreti Yasuo" Yavuz

Twitch dünyasının şüphesiz en çılgın ismi Mustafa, yayınlarında ağırlıklı olarak League of Legends oynamakta. Oyunlarda genellikle çeşitli muziplikler peşine düşerek izleyenlerini eğlendirir. Eğer küfür edilmesinden pek rahatsız olan biri değilseniz, sizi fazlasıyla güldürebilecek bir yayıncı olan Hazreti Yasuo'nun yayınlarına buradan dahil olabilirsiniz.

18. Güneş "YokBeOlm" Özlü

18. Güneş "YokBeOlm" Özlü

Ağırlıklı olarak League of Legends ve PUBG oynayan Güneş, sempatik davranışları ile dikkatleri üstüne çekmeyi başarmış başarılı bir yayıncı. Yayınları kadar diğer yayıncılar ile yaptığı turnuvalar ve Teemo ile saklambaç oynaması da izleyicilerin onu sevmesi için yeterli bir sebep. Kendisinin eğlenceli yayınlarını buradan takip edebilirsiniz.

19. Tolgahan "Oyunbros" Türkben

19. Tolgahan "Oyunbros" Türkben

Son zamanlarda Fortnite, God of War Beyond: Two Souls ve League of Legends oynayan Tolgahan; oyunlardan aldığı keyifi, eğlenceyi, hüznü kısacası her türlü duyguyu izleyicileriyle paylaşan samimi yayıncılardan biri. Eski oyunlardan yeni çıkan oyunlara kadar her şeyi tek tek deneyen Oyunbros’u buradan takip edebilirsiniz.

20. Cem "Mithrain" Karakoç

20. Cem "Mithrain" Karakoç

H1Z1 oyunu ile yayın yapmaya başlayan Cem, Twitch Türkiye’de oldukça popüler olmuş değerli bir yayıncı. PUBG oynarken gösterdiği performans ile takipçi kitlesini arttıran Mithrain, bir dönem EU sunucusunda birinci olmayı başarmıştır. İzleyenleri tarafından çok sevilen ve en çok bağış alan yayıncılardan olan Cem'in öğretici yayınlarını buradan takip edebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Ahmet "Jahrein" Sonuç

21. Ahmet "Jahrein" Sonuç

Ahmet Sonuç da kanalında pek çok oyuna yer veren yayıncılardan biri. Kendisi aynı zamanda Twitch Türkiye’nin ilk isimlerinden. İzleyicilerini genellikle muhabbeti ile ekrana kilitleyen, hazır cevaplılığı ve verdiği tepkileriyle, izleyicisiyle arasında hemen bir bağ oluşturabilen Jahrein’in yayınlarına buradan dahil olabilirsiniz.

22. Kemal Can "Kendine Müzisyen" Parlak

22. Kemal Can "Kendine Müzisyen" Parlak

Nam-ı diğer 'Rakun' da kanalında pek çok oyuna ve bolca muhabbete yer veren yayıncılardan biri. Diğer twitch yayıncılarından farklı olarak roleplaylerle yayınlarını renklendirerek izleyenlerini güldüren Kendine Müzisyen genellikle IRL yayınları yapmakta. Müzik yapmayı seven ve şu an Twitch Türkiye'nin en çok izlenen yayıncılarından Kemal Can'ın yayınlarını buradan takip edebilirsiniz.

Peki sizin en sevdiğiniz Twitch yayıncısı kim? Yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
252
164
65
37
27
20
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?