Görüş Bildir
Haberler
Muhsin Yazıcıoğlu Mezarı Başında Anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Mezarı Başında Anıldı

Onedio Medya
25.03.2015 - 12:53 Son Güncelleme: 25.03.2015 - 17:31
İçeriğin Devamı Aşağıda

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) merhum kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ölümünün 6. yıl dönümünde Taceddin Dergahı'nda bulunan kabri başında dualarla anıldı.

BBP merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun da arasında bulunduğu 5 kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan helikopter kazasının üzerinden tam 6 yıl geçti.

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) merhum kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ölümünün 6. yıl dönümünde Taceddin Dergahı'ndaki kabri başında düzenlenen programla anıldı.

Törene eşi Gülefer Yazıcıoğlu'nun yanı sıra BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan da katıldı.

MUHSİN YAZICIOĞLU KİMDİR?

1954 Şarkışla, Sivas doğumlu olan siyasetçi Muhsin Yazıcıoğlu, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı, 19., 20., ve 23. dönem TBMM Sivas milletvekili ve Büyük Birlik Partisi’nin kurucusudur. Muhsin Yazıcıoğlu, 25 Mart 2009 günü bir helikopter kazasında Kahramanmaraş’ta yaşamını yitirmiştir.

31 Aralık 1954 günü Halit ve Fidan Yazıcıoğlu çiftinin son çocuğu olarak Şarkışla’nın Elmalı köyünde doğan Muhsin Yazıcıoğlu, ilk ve orta öğrenimini Şarkışla’da yaptıktan sonra Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi’ni bitirdi. Eşi Gülefer Yazıcıoğlu ile de burada tanışıp evlenen Muhsin Yazıcıoğlu iki çocuk babası idi.

CHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
1
0
0
0
0