Görüş Bildir
Haberler
Muhalifleri Sevmeyen Papağan: "Başkan Erdoğan"

Muhalifleri Sevmeyen Papağan: "Başkan Erdoğan"

Abdullah Demir
25.05.2023 - 11:17 Son Güncelleme: 25.05.2023 - 11:18

İstanbul Bahçelievler'de Trabzon Çaykaralı Ayaz ailesinin 12 yıldır baktığı papağan Paşa, “Başkan Erdoğan, Bismillah, Allah” diyor. Zihni Ayaz, Paşa'nın yanınana muhalifler gelince konuşmaya başladığını da söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sahibi: “Birincisi çok dindar bir papağandır"

Sahibi: “Birincisi çok dindar bir papağandır"

"Yanına muhalifler geldiği zaman anlıyor başlıyor konuşmaya"

Paşa'ya 12 yıldan uzun bir süredir baktıklarını dile belirten Zihni Ayaz, “Birincisi çok dindar bir papağandır. İkinci önemli konu ise Erdoğan hastası bir papağandır. Ben ona önceden Başbakan Erdoğan diye öğretmiştim Daha sonra Cumhurbaşkanımız Başkan olunca Başkan Erdoğan diye söylüyordum. Şehitler ölmez vatan bölünmez, Bismillah Allahu Ekber demeyi öğretmiştim. Kendisi de Şehitler ölmez vatan bölünmez Bismillah Allahu Ekber diyor. Bunu kendisi söyledi peş peşe yanına muhalifler geldiği zaman anlıyor başlıyor konuşmaya. Onu görüp şaşırmayan yok bazıları kendisinin söylediğine inanmıyor ses kaydı var zannediyor. İnanmakta bir çok kişi güçlük çekiyor. Tabi bir de çayı çok seviyor baba çay diyor” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
7
7
6
6
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Ben şaşırmadım. Zaten trolleri de böyle eğitiyorlar.

Theo

Kediler göreve😊

Ayrıca buradan papağan kardeşe seslenmek istiyorum, canım papağan dikkat et de yemine suyuna göz dikip çalmasınlar. Biz yandık sen yanma güzel papağan.