Görüş Bildir
Haberler
Muğlada Denize Girenleri Görünce O da Girdi, Ceza Yedi: 'Meğer Onlar Turistmiş'

etiket Muğlada Denize Girenleri Görünce O da Girdi, Ceza Yedi: 'Meğer Onlar Turistmiş'

Muğla'nın Datça ilçesinde sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal edip denize giren 17 kişi hakkında tutanak tutuldu. Bu kişilerden Melih B., “Az ileride denize girenleri görünce, ben de denize girip yüzdüm. Meğer onlar turistmiş' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Datça İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 17 günlük dışarı çıkma yasağına yönelik denetim yaptı. Hastanealtı Plajı’ndaki denetimde, polis ekipleri denizde yüzen Melih B.’den sudan çıkmasını istedi. Uyarı üzerine kıyıya gelen Melih B., hakkında tutanak tutulmasını engellemek için polise kimlik bilgilerini vermek istemedi.

'Ceza kesilirse ödeyemem'

Bu arada, gün boyu denetimlerde, denize girdikleri tespit edilen toplam 17 kişi hakkında polis tarafından tutanak tutulduğu kaydedildi.

Bu arada, gün boyu denetimlerde, denize girdikleri tespit edilen toplam 17 kişi hakkında polis tarafından tutanak tutulduğu kaydedildi.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
204
82
25
13
8
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nazan

Türksün ve kendi ülkende sığıntı muamelesi görüyorsun,turist kadar değerin yok. Bu millet bu kötü muameleyi hak etmiyor.

Kata kulli

Turiste şapur şupur Kendi halkina yarabbi şükür

Tuna Karahan

Ya Ukraynalı bizim denizde kulaç atıyor vatandaşımız girince ceza yazılıyor. Akıl sağlığını koruyabilmek artık lüks oldu.