Görüş Bildir
Haberler
Müge Anlı'dan "Pamukların Sırrı" Paylaşımı! Pamukların Sırrı Nedir, Ne Anlama Geliyor? İşte O Paylaşım...

Müge Anlı'dan "Pamukların Sırrı" Paylaşımı! Pamukların Sırrı Nedir, Ne Anlama Geliyor? İşte O Paylaşım...

Müge Kakşi
20.12.2021 - 20:13

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sunucusu Müge Anlı tam gaz yayın hayatına devam ediyor. Ekranların sevilen yüzü Anlı'dan bugün gizemli bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Pamukların Sırrı, Yarın akşamı bekleyin' notunu düşerken takipçilerini merakta bıraktı. Peki Müge Anlı 'Pamukların Sırrı' nedir? Müge Anlı 'Pamukların Sırrı' ne anlama geliyor? İşte Müge Anlı'nın o paylaşımı ve detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Müge Anlı Pamukların Sırrı Ne Anlama Geliyor?

Müge Anlı Pamukların Sırrı Ne Anlama Geliyor?

Araştırmacı gazeteci müge anlı sosyal medyada hesabından paylaştığı videoda elindeki bir avuç pamuğu objektife üflerken görülüyor. Müge Anlı’nın bu paylaşımı sonrasında izleyiciler yeni bir televizyon programına daha başlayacağı iddiasını gündeme getirdi. Müge Anlı da paylaştığı gönderi de Pamukların Sırrı, yarın akşamı bekleyin ifadelerini kullandı. Ünlü televizyoncu Müge Anlı bu konuda detaylı bir açıklama yapmadı. Şu anda sosyal medyada Müge Anlı’nın yaptığı paylaşımın sırrı merak ediliyor. Konuya dair açıklama yapıldığında haberimizde sizlerle olacak.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Bitiyor mu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert Bitiyor mu?

Müge Anlı bu paylaşımı sonrası Müge Anlı ile Tatlı Sert bitiyormuş soruları da gündeme geldi. Ancak ünlü sunucunun programı bırakmak gibi bir durumu söz konusu değil. Yani Müge Anlı İle Tatlı Sert Atv ekranlarında devam edecek. Fakat daha önce de müge anlı ek programlar yapmış özellikle girişimci kadınlara destek olmuştu. Yeniden böyle bir projenin gelebileceği konuşuluyor.

İşte Müge Anlı'nın Pamukların Sırrı Paylaşımı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
1
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın