Görüş Bildir
Haberler
Müge Anlı Canlı Yayında Açıkladı: Minik İkranur'un Katili 14 Yaşındaki Öz Amcası Çıktı!

etiket Müge Anlı Canlı Yayında Açıkladı: Minik İkranur'un Katili 14 Yaşındaki Öz Amcası Çıktı!

Giresun'da geçen yıl kaybolan ve 3 gün sonra da derede cansız bedeni bulunan 7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin ölümüyle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Konuyu programında işleyen Müge Anlı, katilden itiraf geldiğini duyurdu. İkranur Tirsi'nin katili 14 yaşındaki öz amcası çıktı.

Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı İcilli köyünde yaşayan 7 yaşındaki İkranur, geçen yıl  27 Haziran'da kaybolmuştu.

Küçük çocuğun cansız bedeni günler sonra köyün yaklaşık 4 kilometre aşağısındaki bir dere yatağında bulunmuştu.

Detaylar 👇

Şüphelilerden 5’i ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, küçük kızın amcası S.T. ile halası A.T., adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden 5’i ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, küçük kızın amcası S.T. ile halası A.T., adliyeye sevk edildi.

Giresun'un Bulancak ilçesinde geçen yıl bahçede otlayan büyükbaş hayvanlara bakmaya gittikten sonra kaybolup, 3 gün sonra da derede cansız bedeni bulunan 7 yaşındaki İkranur Tirsi’nin ölümüyle ilgili cinayet şüphesi üzerine başlatılan soruşturmada gözaltına alınan küçük kızın amcası S.T. (14) 'Kasten öldürme', halası Ayşe Tirsi ise 'Delilleri karartma' suçundan sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı.

Sorgulama işlemi sürerken Müge Anlı, amcanın itirafını canlı yayında böyle açıkladı 🎥

Kesin ölüm nedeni otopside ortaya çıkacak

Kesin ölüm nedeni otopside ortaya çıkacak

Bulancak Cumhuriyet Savcılığı’nca başlatılan soruşturmada ilk tespitlere göre travmatik bulguya rastlanmayan İkranur'un ölüm nedeni, otopside yapılan çoklu organ incelemesi sonucu ortaya çıkacak.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
avimoshe

Çukur gibi dizileri izlemeye devam edin orospu çocukları. Gezin elinizde tesbihle insanları kesip geçin nolucak ki. Amk ben sizin. Sizin gibi insanların. All... Devamını Gör

Ercan

14 yaşındaki çocuk, 14 yaşındaki akranıyla bitirimcilik oynasa ve yüksek dozda delikanlılıktan dayanamayıp öldürse falan anlarım da 14 yaşındaki çocuğun 3-... Devamını Gör

olmadıkonusuruz

Bu köylerde yaşanan iğrenç ilişkileri hazmedecek bünye kalmadı artık. Olan küçücük çocuklara oluyor, çok yazık.

hazal güçlü

14 yaşındaki bir çocuk nasıl böyle bir şey yapar.Yazık bu kızcağıza , bir insan küçücük bir kıza nasıl kıyar.Kendi öz amcası...Allah kahretsin