Görüş Bildir
Haberler
Müftünün 29 Ekim Rahatsızlığı: “10. Yıl Marşı ile Tağutlarına Tapınıyorlar’

Müftünün 29 Ekim Rahatsızlığı: “10. Yıl Marşı ile Tağutlarına Tapınıyorlar’

Isparta’nın Yalvaç ilçesi müftüsü Ömer Can, yaptığı paylaşımla tepki çekti. Vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusundan rahatsız olan müftü, Atatürk’e tağut (put) yakıştırması yaptı. Savcılığa müftü için suç duyurusunda bulunuldu.

Müftü Ömer Can, ilçede bulunan Kuran kurslarının 60 bin liralık elektrik borcunu ödeyen vatandaşlara ‘cennet vaadi"nde bulunmuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Atatürk’ü hedef aldı

Atatürk’ü hedef aldı

Sözcü’den Veli Toprak’ın haberine göre; Isparta'ın Yalvaç ilçesinin müftüsü Ömer Can, Cumhuriyet karşıtı paylaşımı şu şekilde;

“Fatih Sultan Mehmet Han gemileri karadan yürütüp çağ açıp kapattı. Reis, 10 yıllık Lozan dayatma ve zulmünü ve ekonomi esaretini yıkarak milli kalkınma ve şaha kalkma bayrağını cihana ilan edişinin sembolünü gösterdi. Anlayanlar gözyaşı ile şahadet getirerek Allah'a yaklaşıyorlar. Anlamak istemeyenler 10. Yıl Marşı ile tağutlarına (put) tapınarak avunuyorlar.”

Savcılığa suç duyurusu

Savcılığa suç duyurusu

Can hakkında, “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik” ve “Atatürk'e hakaret” suçundan, Yalvaç Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunuldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
167
38
15
7
6
5
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Dergâh putlarından tutun da türbedeki ölüye kadar tapmadığı beşer kalmamış yobazların bilindik saçmalaması. İslam öncesi Mekke'de bile bu kadar ilah yoktu. :)

Gizem Yılmaz

Atatürk'le derdiniz bi bitmedi amk

merve

Size tapınsak iyice boka sararız. en azından doğru ve karakterli insanın izinden yürüyoruz.