Görüş Bildir
Haberler
Muazzam Saçlarıyla Sosyal Medya Kullanıcılarını Büyüleyen 5 Yaşındaki Güzellik Mia!

etiket Muazzam Saçlarıyla Sosyal Medya Kullanıcılarını Büyüleyen 5 Yaşındaki Güzellik Mia!

Rinascita
02.09.2018 - 18:35

Beş yaşındaki ufaklık sosyal medyada görenleri kendisine hayran bırakıyor. Mia'nın sıra dışı güzelliğini sizler için Daily Mail'den derledik.

Kaynak: http://www.dailymail.co.uk/femail/art...
İçeriğin Devamı Aşağıda

5 yaşındaki Mia Aflalo, harika görüntüsüyle sosyal medyada birçok insanın dikkatini çekiyor. Instagram'da şimdiden 80.000 civarında takipçisi var. Mia'nın bu kadar dikkat çekmesini sağlayan özelliği ise görenleri büyüleyen saçları!

Ufaklığın güzelliği yemyeşil gözleri ve sıcacık gülümsemesi ile birleşince kat kat büyüyor. İsrailli saç stilisti Sagi Dahari, Mia'nın saçlarıyla ilgileniyor.

Küçük kızın Instagram'daki fotoğraflarında da Sagi saçını yaparken sabırla beklediği görülüyor.

Elbette Mia'nın bu popülerliği sosyal medyada tartışmalar da yarattı. Görenlerin bazıları küçük kızın güzelliğiyle büyülenirken, bazıları da bu kadar küçük yaşta ilgi odağı olmasının doğru olmadığını düşündü.

Bu olumsuz yorumların yanı sıra 'Büyüleyici küçük hanım' ve 'Ne kadar güzel bir kız' şeklinde yorumlar yapanlar da oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Siz ne düşünüyorsunuz bu güzellik hakkında?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
855
365
215
64
54
35
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
col_pengueni1

Kız çok güzel çok tatlı da... Küçük kızları (ki neredeyse bebek bu) yetişkin kadınlar gibi giydirip süslemeyi pek doğru bulmuyorum açıkçası. Ortalıkta kaynay... Devamını Gör

clearskies

Çocukları kullanıp bunlardan para kazanan insanlar acilen durdurulmalı. Çocukları göz göre göre istismar etmeyi bırakın artık 😡😡

zey

Evet çocuk güzel ama bu ortamdan uzak tutulmalı