Görüş Bildir
Haberler
MTV İkinci Taksit Son Ödeme Tarihi: Vergi Daireleri Bugün Kaça Kadar Açık?

MTV İkinci Taksit Son Ödeme Tarihi: Vergi Daireleri Bugün Kaça Kadar Açık?

Temmuz ayında MTV taksitlerinin yılda iki kez alınacağı açıklanmıştı. İkinci taksit ödemelerinin son tarihi ise geçtiğimiz günlerde ertelendi. MTV taksitini ödeyecek vatandaşlar ise vergi dairelerinin kapanış saatlerini araştırıyor. Peki MTV ikinci taksitlerinin son ödeme günü ne zaman? Vergi daireleri saat kaça kadar açık?

İçeriğin Devamı Aşağıda

MTV İkinci Taksit Ödemeleri Son Günü Ne Zaman?

MTV İkinci Taksit Ödemeleri Son Günü Ne Zaman?

MTV (Motorlu Taşıtlar Vergisi) ikinci taksit ödemeleri için belirlenen süre uzatıldı. Vergi dairelerinde yaşanan yoğunluk üzerine son ödeme tarihi ileri bir tarihe alındı. MTV ikinci taksit ödemeleri için son süre 4 Ağustos olarak açıklandı.

Veri Daireleri Ne Zaman Kadar Açık?

Veri Daireleri Ne Zaman Kadar Açık?

Gelir İdaresi Başkanlığı(GİB) tarafından açıklanan karara göre Vergi Dairelerinin çalışma süresi uzatıldı. 

Açıklanan karara göre Vergi Daireleri 4 Ağustos Cuma günü saat 21.00'e kadar hizmet vermeye devam edecek.

GİB'den yapılan açıklamalarda;

GİB'den yapılan açıklamalarda;

'2022 yılında elde edilen gelir unsurlarına ilişkin Yıllık Gelir Vergisinin ikinci, 7440 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında yapılandırılan borçların peşin ödemesi, birinci ve ikinci taksitleri ile 2023 yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi ikinci taksitinin ödeme süreleri 4 Ağustos 2023 Cuma günü sona ermektedir.

Bu kapsamda mükellefler tarafından yapılacak ödemeler nedeniyle vergi dairelerinde meydana gelmesi muhtemel yoğunluğun önlenmesi ve mükelleflere kolaylık sağlanması amacıyla 4 Ağustos 2023 Cuma günü saat 21.00'e kadar tüm vergi daireleri açık bulundurulacaktır.

Belirlenen günde açık bulundurulacak vergi dairelerine ödeme için gelen hiçbir mükellef geri çevrilmeyecek ve son mükellefin işlemleri bitinceye kadar vergi daireleri açık bulundurulacaktır.'

ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın