Görüş Bildir
Haberler
MSI Gaming ile Gaming Istanbul Coşuyor!

MSI Gaming ile Gaming Istanbul Coşuyor!

Technosfer
05.02.2016 - 20:27

MSI Gaming ile Gaming Istanbul Coşuyor!

En yüksek performanslı oyun donanımları, meşhur yayıncılar, HWA Gaming espor takımı, Cosplay yarışmaları ve ödüllü LoL, HearthStone, CS:GO turnuvalarıyla MSI, Logitech ve NVIDIA ile beraber fuarın en eğlenceli standını sunuyor.

4 Şubat 2016, İstanbul, Türkiye - Bu yıl ilki düzenelenen Gaming İstanbul fuarı bugün kapılarını açtı. 7 Şubat tarihine kadarİstanbul Kongre Merkezinde gerçekleşecek fuarda oyun donanımında lider marka olarak MSI, en yeni notebook, anakart, ekran kartı ve All in One PC’lerini kullanıcıların beğenisine sunuyor. Logitech’in en yeni oyuncu ekipmanlarının ve NVIDIA GeForce GTX 900 serisi ekran kartlarının yer aldığı standda ayrıca ünlü espor takımı HWA Gaming da yer alıyor.

Yeni yeni teknolojiler burada!

Oyunlarda yüksek performans sunan ve oyunculara avantaj sağlayan teknolojileri ile tüm MSI ürün gamını oyuncular Gaming İstanbul fuarında sevdikleri oyunlarla deneyimliyorlar. Notebook tarafında çift GTX 980M ekran kartlı ve dünyanın ilk mekanik klavyeli notebook GT80 TITAN SLI’a ek olarak NVIDIA G-SYNC teknolojisine sahip ve Super RAID 4 teknolojisi ile saniyede 3300 MB okuyup yazabilen GT72S Dominator Pro G de yer alıyor. Bunun dışında MSI performans ve profesyonel serisi GE ve GS serisi notebooklarını da fuarda sergiliyor.

Oyun deneyiminde NVIDIA farkı

Ekran kartı tarafında ise NVIDIA’nın GeForce Experience ve ShadowPlay gibi en yeni teknolojileriyle donatılmış MSI GTX 900 GAMING serisi ekran kartlarına sahip masaüstü bilgisayarlar yer alıyor. MSI’ın meşhur Twin Frozr V soğutma teknolojisine sahip GAMING serisi ekran kartları üstün performans, serin çalışma ve sessizliği bir arada sunuyorlar. Ayrıca MSI GTX 970 GAMING 4G ve üstü ekran kartları ile yeni çıkan Rise of the Tomb Raider oyunu bedava geliyor. Kullanıcılar MSI standındaki bilgisayarlarda bu yepyeni oyunu da test edebiliyorlar. Ayrıca fuar boyunca en iyi Lara Croft Cosplayi ile gelenlere juri seçimi sonrasında Lara Croft figürü de hediye edilecek.

Temelinde MSI anakartlar var!

Fuardaki oyuncu PC’lerinin temelini ise MSI GAMING serisi anakartlar oluşturuyor. Online oyunlarda gecikmeyi düşüren Killer ağ, yüksek çözünürlüklü oyuncu farelerini destekleyen gaming port, USB 3.0’ın 2 katı aktarım hızı sağlayan USB 3.1 teknolojisi ve daha birçok oyuncuya avantaj sağlayan özellikleri ile MSI anakartlar MSI standındaki bilgisayarları güçlendirtiyorlar.

Yepyeni Nightblade Serisini Test Edin

All in One PC tarafında ise MSI 3 muhteşem ürünle kullanıcılıların karşısına çıkıyor. Tamamı 6. Nesil Intel işlemci kullanan ürünlerden AG270 GAMING GTX 980M ekran kartı ve 27 inçlik entegre ekranı ile monitör ve kasayı bir arada isteyen oyuncular için eşsiz bir çözüm. Eğer kasadan vazgeçemeyenlerdenseniz MSI NightBlade X2 ve Nightblade MI2 oyun PC’leri tam size göre. Intel Core i7 6700K işlemci ve GTX 980 Ti GAMING 6G ile gelen Nightblade X2, 16 litrelik hacimde tepe performansı hazır bir çözüm olarak sunuyor. Daha da kompakt bir çözüm arayanlar içinse MSI Nightblade MI2, 10 litrelik hacimde oyuncuların favori kartı MSI GTX 970 GAMING 4G ekran kartını barındırıyor.

Ünlü Yayıncılar MSI Standında

Oyun donanımları haricinde MSI’ın ünlü yayıncıları da Gaming İstanbul fuarını sallamaya geliyor. Fuar boyunca Mete Melih Uçar, Ferit Karakaya, Duygu Köseoğlu, Dost Kayaoğlu ve Easter GamersTV’den Mete Özbey fuarda sevenleryle buluşacak.

HWA GAMING’de profesyonel olmak ister misiniz?

MSI’ın sponsor olduğu HWA GAMING takımı da fuar boyunca oyuncularla buluşacak. Dahası HWA GAMING’in organizasyonunu yaptığı CS:GO, League of Legends ve HeathStone turnuvalarında MSI GTX 950 GAMING 2G ekran kartından Logitech oyuncu klavye ve farelerine birçok ödül dağıtılacak. Turnuvalar boyunca verilecek en büyük hediye ise profesyonel olma şansı. League of Legends turnuvasının kazananı HWA GAMING takımında yedeklere girip kendini ispatlamak için şans bulacak.

Turnuva detayları için: http://www.hwa.com.tr/hwa-gaming-gist-plani/ adresine gidebilirsiniz.

MSI Hakkında

Teknoloji ve oyuncu donanımlarında bir öncü olan MSI'ın 120 ülkedeki global varlığının temelini 29 yıllık yenilikçi ArGe ekibi, liderliğe ulaşmadaki itici gücünü ise müşteri memnuniyeti oluşturuyor. Notebook PC, All-in-One PC, anakart, ekran kartı, masaüstü PC, Sunucu, IPC, robot uygulamaları ve araç elektroniği gibi bileşenlerden oluşan eksiksiz ürün gamı, MSI'ın hem tüketici, hem de ticari pazarlardaki gücünü ve etkinliğini göstermektedir. 'Yenilikçilik ve Stil' sloganı ile MSI, kalitede mükemmeliyetçilik, kullanıcı dostu tasarım ve seçkin moda ürünleri sunmadaki arayışını sürdürüyor. Ana değerlerimiz olan yenilikçilik ve stil sayesinde müşteri beklentilerinin ötesine ulaşan lider bir marka olmayı başardık. MSI ürünleriyle ilgili daha fazla bilgi için: tr.msi.com.

Kaynak: http://technosfer.com/msi-gaming-ile-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın