Görüş Bildir
Haberler
Motosiklet Tutkunlarına: Chopper'ın Racing'e Göre 10 Artısı

Motosiklet Tutkunlarına: Chopper'ın Racing'e Göre 10 Artısı

badgalsude
10.04.2017 - 13:47

Motosiklet almayı düşünüyorsunuz? 

Chopper ve Racing arasında mı kaldınız? 

Muhtemelen Racing kullanan arkadaşlar bana kızacak ama ben sadece bir Choppersever olarak Chopper'ın Racing'den daha kullanışlı olduğu alanları belirtmek istedim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Chopper'ın sürüş keyfi daha güzeldir.

Chopper bir tutkudur. Chopper sizi gideceğiniz yere saatte 300 km hızla götüremez, ama oraya gidene kadar size her seferinde ilkmiş gibi keyifli bir yolculuk vadeder. Sürdüğünüzü hissedersiniz.

2. Racing şehir trafiğinde daha çok hararet yapar.

Racing motor almaya kararlıysanız kesinlikle şehir içinde kullanmayın derim. Zaten o motor hız yapmak için var. Chopper ise şehir içinde kullanmaya biraz daha müsait. Ayrıca Racing yavaş sürüşlerde Chopper kadar dengeli olmaz.

3. Chopper daha güvenlidir.

Zaten eminim bu galeriyi okuyan çoğu Racingci arkadaşım bana deli gibi kızacaklar, ama içtenlikle söylüyorum çoğu kullanıcı gibi artçılar da Chopper'da Racing'den daha güvenli hissediyorlar.

4. Racingin yakıt tüketimi daha fazladır.

Performans ve yakıt tüketimi doğru orantılıdır. Dolayısıyla yakıt tüketimi yüksektir.

5. Racing uzun yolculuklarda daha yorucudur.

Eğilerek kullanıldığı için Racing uzun yolculuklarda sizi ve varsa artçınızı daha çok yorar. Chopper'da ise sandalyede oturur gibi oturarak yolculuk yapabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Racing'de eşya koyacak yer bulamazsınız.

Özellikle yine uzun yolculuklarda Chopper'da iki yanda çantalar kullanabilirsiniz fakat Racing'de eşyalarınızı ceplerinize doldurmanız gerekecek.

7. Artçılar Chopper'da daha rahat ederler.

Yolculuktan sonra artçınızın 'kolummmm, belimmmm' vs diye ağlamasını istemezsiniz herhalde. Racinglerde eğilerek oturmak zorunda olduğumuz için daha çok yoruluyoruz ve yolculuktan pek de bir şey anlamıyoruz.

8. Racing 2.el satışlarda daha fazla değer kaybeder.

Çünkü daha çok yıpranır ve 2.elde Chopper kadar prim yapmaz.

9. Chopper'da aksesuar daha hoş durur.

Racing'i Chopper gibi custom yapamazsınız. Ancak renk değişikliği ve airbrush yapabilirsiniz. Fazla süslü aksesuarı yoktur. Chopper ile ise istediğiniz gibi oynayabilirsiniz.

10. Chopper kullanıcıları daha karizmatik görünür.

Evet bir kadın olarak söylüyorum, çoğumuza göre Chopper kullanıcıları Racing kullanan arkadaşlarımıza göre daha karizmatik görünüyor. Gerçekten çok başka bir havası var, kızarmış ekmeğin üzerine sürülen tereyağı gibi eritiyor insanı, anlayamazsınız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
192
56
26
12
10
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın