Görüş Bildir
Haberler
Moda Tasarımcısı Simay Yaklav'dan Sevgililer Günü İçin 4 Farklı Konsept Önerisi

Moda Tasarımcısı Simay Yaklav'dan Sevgililer Günü İçin 4 Farklı Konsept Önerisi

www.hayatburada.com
10.02.2015 - 23:04 Son Güncelleme: 11.02.2015 - 00:03

Her sene kutlama yapmayı bekleyen çiftlerin heyecanla, bekarların çoğunluğunun yeni başlangıçlar hayal ederek beklediği sevgililer günü geldi çattı. Ha tabii kutlama yapmayı sevmeyen çiftler ve beklentisi olmayan bekarlar içinde baya sancılı bir gün hepimizin tahmin edebileceği gibi. 14 Şubat ağırlıklı olarak şu 2 soruyu akıllara getiriyor; “Nereye gideceğiz?” ve özellikle kadınlar için “Ne giymeliyim?”.

Bunun sebeple İstanbul sınırlarında seçtiğim 12 mekan için 12 kıyafet önerisi sunacağım sizlere. Başlıklarımız, sizin o gün hissetmeniz muhtemel olan ve  kaçınılmaz bir şekilde giyiminize de yansıyacak modunuza göre 4 e ayrılmış durumda.

Kaynak: http://www.hayatburada.com/
İçeriğin Devamı Aşağıda

KONSEPT 1 – Şık bir mekanda romantik, lezzetli bir yemek ve iyi servis ise hayaliniz, önerilerim;

KONSEPT 1 – Şık bir mekanda romantik, lezzetli bir yemek ve iyi servis ise hayaliniz, önerilerim;

ANTICA LOCANDA – Arnavutköyde gerçek bir İtalyan lokantası, yemeklerin lezzetinden kendinizi kaybedebilirsiniz.

Buraya giymenizi önerdiğim kombin hem sevgililer gününün rengine, hem günümüzün trendlerine hemde mekanın atmosferine uygun bir kombin.

Bu şarap bordosu, balıkçı yakalı, dökümlü, belden sonrası kalem gelen elbise, altına sivri burun bir stilettoyla sizi hem şık, hem tarz, hemde rahat hissettirecektir. Elbisenin üstüne kombinleyeceğiniz abartılı bir kolye ile ise, bu kombine kendi imzanızı atabilirsiniz.

LE PETITE MAISON – Nişantaşının en işlek noktalarından birinde bulunan bu mekan, sizi Istanbuldan alıp Fransız Rivierasına götürecek. Mekanın ve yemeklerin afrodizyak etkisi yarattığını söylemek yalan olmaz.

Bu mekanın romantizmine ve elegansına uygun bir kombin önerim, beyaz bu kış alışkın olduğumuzun aksine oldukça ön planda, bu kombinin minimalist tarzı beyazın kış içindeki iddiasınıda yumuşatıyor. Üstünüze alacağınız renkli veya beyaz uzun bir palto sizi bu soğuk havalardan korumakla kalmayıp tarzınıza da tarz katacaktır.

TAPASUMA –  Akdeniz ve Türk Mutfağını birleştiren, tapas konsepti ile farklı bir yorum katan mekan, Çengelköy’de Sumahan otelin altında bulunuyor. Tapasuma’nın mevcut birde teknesi var, istediğiniz saat için arayıp transfer isteyebilirsiniz.

Mekana tekne ile geçecekseniz sıkı giyinmenizi öneririm. Şık ve tarz bir yer olması sebebi ile kendinizi icinde rahat hissedeceğiniz bu sezon en trend yorumlarından blok renk kombinasyonlu bir triko-kalem etek kombinasyonunu şiddetle tavsiye ederim. Bu kombinde bolca yüzük ve kulağınızı tamamen cevreleyecek kelepçe küpe takmanızı öneririm.

KONSEPT 2 – Çok romantik bir mekan olmasın biz rakı- balık muhabbetini çok severiz, doğal bir gün olsun ama güzelde bir mekan olsun diyorsanız;

KONSEPT 2 – Çok romantik bir mekan olmasın biz rakı- balık muhabbetini çok severiz, doğal bir gün olsun ama güzelde bir mekan olsun diyorsanız;

SUR BALIK - Arnavutköy’ de bulunan mekan, eski bir köşkmüş, eski Istanbulu yaşatan muhit balıkçılarıyla ayrıca bilinir.

Bu mekanda giymenizi önerdiğim kombin kalem bir pantolon, dalgıç kumaşından veya kapitoneli sik bir sweat-shirt, altına giydiğiniz topuklular ve aksesuarlarınızla spor şıklığın en güncel ve hip yorumunu çabasız bir sekilde elde edebileceğinize emin olabilirsiniz.

USKUMRU BALIK - Istanbul’un süphesiz en eşsiz manzaralarından birine sahip olan bu mekan, ayni zamanda Istanbulun en iyi balıkçılarından. Anadolu Hisarında bulunan mekanın teknesi mevcut, aradığınız takdirde Rumeli Hisarından direk transferi var.

Mekanın daha ağır ve sik bir balıkçı olması sebebi ile klasik ayni zamanda sezon trendlerini yansıtan, pileli bol pantolon ve yorumlanmış çizgili bir bluz, bu aksam ve mekan için risksiz ve ideal olacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İSKELE BALIK - Rumeli Hisarında bulunan mekan İstanbulun en güzel balıkçılarından biri olmakla beraber, çok lezzetli mezelere ve balıklara sahip.

Bu mekan için önerim ise triko- gömlek-denim kombini. Marin konsepti ve taba aksesuarların uyumu, hem basit hemde zamansız bir şıklık sunuyor. Kombini daha canlandırmak isterseniz kazağın beline takacağınız ince bir bel kemeri, katmanlı bir görüntü sağlayarak, kombini modernleştirecektir.

KONSEPT 3 – Türk mutfağına bayılırız bizim lezzetlerimiz ve kültürümüzün konsepti gibisi yok, ha birde güzel servis ve dekorasyonla birleşti mi keyfimizden yenmez derseniz şayet;

KONSEPT 3 – Türk mutfağına bayılırız bizim lezzetlerimiz ve kültürümüzün konsepti gibisi yok, ha birde güzel servis ve dekorasyonla birleşti mi keyfimizden yenmez derseniz şayet;

KARAKÖY LOKANTASI - Son aylarda popülerliğini önlenemez bir hızla arttıran Karaköy’ün en eski ve klasik mekanlarından Karaköy Lokantası, Lokanta konseptinin en şık yansıtıldığı yerlerden.

Bu kaşe etek- şifon gömlek kombini kulağa çok klasik gelsede, onu modernize etmek bu görseldeki gibi size kalmış. Soft renkler, gömleğinizin düğmelerini rahatça açabilme fırsatı sunan bir büstiyer ve bir kaç parça bileklik ve kolye ile bu kombini yakalamanız mümkün. Karaköy lokantasının klasik ama modernize edilmiş konseptine fazlasıyla uygun.

ASİTHANE - Eski Istanbulda, Edirnekapıda bulunan bu Osmanlı mutfağının baş temsilcilerinden.

Diğerlerine oranla daha mütevazi  bir atmosferi olan bu restauranta düz pabuç giymeyi tercih edebilirsiniz. Bir triko ve pantolon ve düz pabuçla şık olunabileceğinin en güzel kanıtı aşağıdaki kombin. Ayni zamanda her bayanın dolabında bulunması gereken parçalarıda temsil ediyor.

YENİ LOKANTA - Belirli aralıklarla menüsünü değiştiren ve adını yenilikten alan bu lokanta, klasik tarifleri yeni bir yorum ile sunuyor. Istanbulda yiyebileceğiniz en değişik-klasik lezzetlere sahip mekanlardan.

Mekanın bu konsepti ile  paralel, Neo-Klasik tarzdaki bu kombin şıklığınızla göz doldurmanızı sağlayacak.

KONSEPT 4 – “Biz eğlenmeyi çok seven bir çiftiz, öyle sırf yemekle bitsin gecemiz istemeyiz, gideceğimiz mekan geceye devam etsin, güzel müzik olsun” çiftiyseniz;

KONSEPT  4 – “Biz eğlenmeyi çok seven bir çiftiz, öyle sırf yemekle bitsin gecemiz istemeyiz, gideceğimiz mekan geceye devam etsin, güzel müzik olsun” çiftiyseniz;

GASPAR - Karaköy’de bulunan bu mekan yemeğin ardından klübe dönüşüyor. Servisi, dekorasyonu, kalabalığı ve içkileri ile göz dolduran bu mekan, eğlence garantisi sunuyor.

Mekanın hip ve trendleri takip eden genclere hitap etmesi sebebi ile aşağıdaki gibi spor-sik bir kombin fazlasıyla uygun ve etkileyici olacaktir. Klasik bir gri sweat-shirt veya trikoyu kalem deri veya saten bir etekle kombinleyip, üstüne trend ve iddialı bir deri ceket tüm sorulara cevap olacaktir. Bel Kemerini ve tabiki clutchi unutmamak lazım…

İçeriğin Devamı Aşağıda

ANY - Arnavutköy’un en yeni ve en ilgi çeken mekanı olan ANY keyifli menusu değişik biraları ve yemekten sonra sokak barına dönüşen konsepti ile günümüzün en popüler mekanlarından.

Casual bir konsepte sahip olan bu mekana rahat ve hip bir tarz ile gitmeniz, mekana uyum gösterirken, çok şık olmanızda sağlayacaktır. Oversize bir triko ve saten pantolon ve oversize bir palto veya skinny deri bir pantolon, ayrıca kullanacağınız bolca aksesuarla bu kombin çok dikkat çeker, benden söylemesi.

AVLU OCAKBASI - Günümüzün yeni nesil meyhanesi konsepti ile iddalı bir giriş yapan mekan, 90ların türkçe müziklerini ocakbaşı- meyhane ve eğlence konsepti ile birleştirmiş çok keyifli bir mekan.

Bu mekanda  90ları anmak isteyebilirsiniz, bu konsepte uygun olarak bu günümüzün trendleri ile 90ları harmanlayarak, bu şifon parçalı eteği omuzları açıkta bırakan bir triko ile kombinleyebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bilgebilir.com

Sevgililer Günü Nedir ? Niçin Kutlanır ? http://www.bilgebilir.com/sevgililer-gunu-nedir-nicin-kutlanir/