Görüş Bildir
Haberler
Minimum Sürede Maksimum Lezzeti Elde Etmek İçin İhtiyacın Olan Şey Ne?

Minimum Sürede Maksimum Lezzeti Elde Etmek İçin İhtiyacın Olan Şey Ne?

Ma Belle
31.08.2023 - 20:01

'Yemek' kelimesi geçince bile ağzı sulananlar burada mı? 🙋 Özellikle acıktığımız zaman hemen yemek yiyip karnımızı doyurmak isteriz. Ağız sulandıran yemeklere hemen erişebilmek ve midemizin bayram olmasını sağlamak için hızlı ve pratik bir şeylere ihtiyacımız var. Bunun için minimum sürede maksimum lezzeti elde etmek için ihtiyacın olan şey bu testin sonunda. Hazırsan soruları cevaplandırmaya başlayabiliriz! 😋

1. Hadi başlayalım! Sabır konusunda nasıl birisin?

2. Şıkları okurken tetiklenmeni istemiyoruz ama... Beklerken en sinir olduğun şey nedir diye sorsak?

3. Peki en çok ne tür şarkılar dinliyorsun?

4. Diyelim ki çok açsın. Ama gerçekten çok açsın. O esnada nasıl bir 'sen' ile karşılaşırız?

5. Mutfakta en çok hangi elektrikli aleti kullanırsın peki?

6. Günün en önemli öğünü olan kahvaltı hakkında bir soru soracağız. Kahvaltı ile aran nasıl?

7. Hımm... Tamam o zaman. Peki akşam yemeğini hangi saatlerde yersin?

8. Son soruya geldik! Çok aç değilsin ama bir şeyler yemek istiyorsun. Elin hangi atıştırmalığa gider?

Philips All in one Cooker!

Philips All in one Cooker!

Yemek yapmak senin için sadece bir iş değil, bir tutku ve yaşam biçimi. Mutfak, senin için adeta sihirli bir mekan ve yemek yemek de en büyük keyfin. Dünyaya yemek yemek için gelmiş gibisin, çünkü lezzetli yemekler seni mutlu eden en büyük lüks! Minimum sürede maksimum lezzeti elde etmek için senin Philips'in All in one Cooker pişiricisine ihtiyacın var! Mutfakta geçirdiğin zamanı daha da özel ve zevkli hale getirecek olan All in one Cooker ile kısa sürede muhteşem lezzetler elde edeceksin. 

Sadece 30 dakikada enfes yemekler hazırlayabilirsin. 35'ten fazla ön ayarı sayesinde yemeklerin her aşamasını istediğin gibi kontrol edebilirsin. Etin mükemmel pişmişliği, yemeklerin tam istediğin gibi sululukta olması, hatta cihazın basıncını bile dilediğin gibi ayarlayabilirsin. Mutfağında Philips'in All in one Cooker pişiricisi mutlaka yerini almalı, bu özel deneyimi kaçırmanı istemeyiz!

Temponu yakalamak için işlevsel bir hoparlör!

Temponu yakalamak için işlevsel bir hoparlör!

Seçtiğin yanıtlara baktığımızda senin için yemek yapmak büyük bir zevk açıkçası. Bu zevki doyasıya yaşamak için çeşitli yöntemlere başvuruyorsun. Bazen sevdiklerinden yardım alarak, bazen de hareketli bir müzik eşliğinde yemek yapıyorsun. Temponu arttırıp hızlı bir şekilde enfes yemekler hazırlamak için ihtiyacın olan şey tüm mutfağı etkisi altına alacak bir hoparlör! Müziğin ritmine kapılarak minimum sürede maksimum lezzeti elde edeceğinden eminiz!

Uzun ömürlü bir çırpıcı!

Uzun ömürlü bir çırpıcı!

Seçtiğin yanıtlara baktığımızda yemek yapmak için pek vaktin kalmıyor gibi. Gün içinde çok sorumluluk üstlendiğin için değil yemek yapmaya, karnını doyurmaya bile bazen vaktin olmuyor. İşte bu yüzden yemek yaparken daha hızlı ve pratik olması için mutfağında işlevsel bir çırpıcıyı eksik etmemeni öneriyoruz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın