Görüş Bildir
Haberler
Minecraft'ı Adeta Bir Korku Oyununa Dönüştürüverecek 11 Mod Önerisi

Minecraft'ı Adeta Bir Korku Oyununa Dönüştürüverecek 11 Mod Önerisi

Yapabileceklerimizin tek sınırının hayal gücümüz olduğu Minecraft küçük oyunculara olduğu kadar yetişkinlere de hitap eden bir yapım. İçerisinde türlü türlü maceraya adım atabildiğimiz Minecraft'ın en korkunç 13 moduna hazır tüm dünyada Cadılar Bayramı esintileri yaşanırken gelin bir göz atalım.

Kaynak: https://gamerant.com/minecraft-best-s...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Scape and Run: Parasites

1. Scape and Run: Parasites

Zombiler, iskeletler, örümcekler, creeper'lar ve çok daha fazlası yetmiyormuş gibi oyuna yepyeni bir düşman türü olarak parazitleri ekleyen mod kesinlikle denemeye değer. Oyun süresi arttıkça yavaş yavaş çoğalan parazitlerden kaçıp kurtulmaya çalışmak adrenalin seviyenizi tavan yaptıracak.

2. Hardcore Darkness

2. Hardcore Darkness

Karanlıktan korkanlar uzak dursun! Oyun zaten normal haliyle yeterince zorlayıcı değilmiş gibi Hardcore Darkness modu karanlığın seviyesini bir tık daha arttırıyor. Türlü türlü tehlikelerle dolu olan Minecraft geceleri artık çok daha acımasız ve elbette ürkütüvü

3. Recurrent Complex

3. Recurrent Complex

Minecraft'ın sınırlı bina havuzuna türlü türlü yeni yapılar ekleyen bu mod tek başına ürkütücü sayılmaz ancak listeden seçeceğiniz tamamlayıcı bir mod sizi hiç beklemediğiniz bir anda bir perili şatoda gezintiye çıkartabilir. Zira mod zindanlardan yepyeni ilginç alanlara kadar pek çok yenilik barındırıyor.

4. Bloodmoon

4. Bloodmoon

Terraria oyuncularının ne anlama geldiğini çok iyi bildikleri bu kanlı Ay ile Minecraft oyuncularının da tanışma zamanı geldi. Bu Ay yükseldiğinde gölgelerde saklanan düşmanlarınız hiç olmadıkları kadar çok ve güçlü olacaklar. Zor bir gece sizi bekliyor!

5. Epic Siege Mod

5. Epic Siege Mod

Bu mod Minecraft dünyasının yaratıklarını deyim yerindeyse biraz akıllandırıyor. Yaratıkların görünüş ya da seslerinde bir değişiklik yaratmayan mod yapay zekayı daha iyi hale getirip yaratıkların yapabilecekleri şeyleri daha kompleks hale getiriyor. Kısacası artık başınız sıkıştığında toprağı kazıp içine gizlenmeyi unutabilirsiniz! Uzun bir Minecraft gecesinde bu akıllı düşmanlarla baş etmek epey ürkütücü olabiliyor bizden söylemesi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Zombie Awareness

6. Zombie Awareness

Yukarıdaki modla hemen hemen benzer işlevlere sahip olan Zombie Awareness yaratıkların size karşı olan duyarlılıklarını arttırıyor. En ufak bir hareketinizde bile anında üzerinize gelmeye başlayan kalabalık düşman grupları ayrıca artık hasar verdikten sonra bir süre kanama etkisi de uyguluyorlar.

7. Horror Movie Monsters

7. Horror Movie Monsters

Korku filmlerinin kült kötülerini ve yaratıklarını düşmanlarımız olarak Minecraft dünyasına bırakan mod tam da klasik düşmanlarla savaşmaktan sıkılanlara göre. Elbette ki kim zombiler yerine Jason Voorhees, Jigsaw ya da Michael Myers gibi ünlü kötü adamları tercih eder orasını bilemiyoruz!

8. The Grue Mod

8. The Grue Mod

Grue ile tanışın, kendisi karanlıkta süzülerek her şeyi daha da zifiri ve korkunç hale getirme motivasyonu ile hareket ediyor. Oyuncuyu tek vuruşta öldürebilecek güçteki bu yaratık aynı zamanda da ölümsüz. Onu uzak tutmanın tek yöntemi ise ışık.

9. Tissou's Zombie Pack

9. Tissou's Zombie Pack

Minecraft'ın görece olarak sevimli bile sayılabilecek zombileri artık çoğumuzu korkutmaktan çok uzaklar. Öyleyse neden onlara ufak bir dokunuşta bulunmayalım ki? Bu mod klasik zombilerin görünüşlerini çok daha ürkütücü bir hale getiriyor. Mod eklediği 1000'den fazla modelle zombilere çeşitlilik de sağlıyor.

10. Shaders

10. Shaders

Bahsettiğimiz gibi, Minecraft halihazırda zaten biraz ürkütücü bir oyun. Aksini iddia ediyorsanız yeni başladığınız oyundaki savunmasız ilk gecenizi hatırlamanızı öneririz. Konumuza dönecek olursak bu mod aydınlatma ve gölgelere uzman dokunuşlarda bulunup halihazırda oyunda yer alan yaratık ve mekanları tam potansiyellerine ulaştırıyor. Bu modu kurup ilk büyük madeninize adım attığınızda ne demek istediğimizi anlayacaksınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. The Legend of Herobrine

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
70
20
16
10
8
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın