Görüş Bildir
Haberler
Milyonerler Nasıl Yaşıyor? İşte Milyonlar Kazanan Girişimcilerin Günlük Hayatları

Milyonerler Nasıl Yaşıyor? İşte Milyonlar Kazanan Girişimcilerin Günlük Hayatları

Ma Belle
14.11.2022 - 20:40

Milyonerler de bizler gibi bir günlerini 24 saatte tamamlıyorlar. Günün her saatini en verimli şekilde değerlendirip kendilerine bir yaşam stili benimsiyorlar. Peki bu kadar yükselmelerinin ve 'milyoner' sıfatını taşıyabilmelerinin sırrı ne? Bu içeriğimizde  milyonerlerin günlük hayatlarına biraz yakından bakacağız. Hazırsanız içeriğimize geçelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Asla aksatmadıkları bir sabah rutinleri vardır.

Milyonerlerin de bir günü yirmi dört saatten oluşuyor. Fakat bu kadar başarılı olmalarının sırrı ne?

Sabah rutinlerini asla aksatmazlar. Genellikle her sabah aynı saatte uyanır ve kendilerine 30 ila 60 dakika arasında bir zaman tanırlar.  Kimi sabah yogası yapar, kimi tempolu bir yürüyüşe çıkar ve kimisi de gününün güzel geçeceğine dair olumlamalar yapar. Genellikle bu zaman dilimine 'güç saati' denir.

2. Mutlaka sağlıklı bir kahvaltı yaparlar.

Aç veya tok hissetmeksizin mutlaka sabahları sağlıklı bir kahvaltı yaparlar. Güne enerjik başlamanın ve günün verimli geçebilmesi için kahvaltı olmazsa olmaz bir öğündür. Milyonlar kazanan girişimciler de bu öğünü asla atlamazlar.

3. Güne kendilerini güçlü hissettirecek olumlamalarla başlarlar.

Evrendeki her şey enerjiden oluşur ve biz enerjimizi hangi alanda kullanmak istersek onu kendimize çekeriz. Milyonerler de bu işin sırrını çözmüş insanlar olarak her sabah çeşitli olumlamalarla kendilerini motive ediyorlar. 'Ben güçlüyüm, sahip olduklarım için şükrediyor, sahip olacaklarım için kendimi açıyorum ve tüm güzel hisleri kendime çekiyorum' gibi olumlamalarla başarıyı kendilerine çekiyorlar.

4. Her zaman ulaşmak istedikleri hedefleri vardır.

Hedeflerine ulaşabilmek için canla başla çalışırlar. Ama her şeyden önce kendilerine hedef belirlerler. En basitinden, 'Akşam 19.00'da arkadaşımla görüşeceğim', 'Bugün öğlen evi temizleyeceğim', 'O istediğim mevkiye en kısa zamanda ulaşacağım' gibi hedefler belirleyip amaçlarına sadık kalırlar. Başarının anahtarlarından biri de hedeflerine sadık kalmak ve bunu devam ettirmektir.

5. Günün her saatini verimli geçirmeye çalışırlar.

Milyonerlerin sabah rutinlerinin olduğunu söylemiştik. Bu rutinin yanı sıra, günün her saatini dolu dolu geçirirler. Tembellik onların lügatında yoktur. Dedikodu yapmak, sosyal medyada zaman geçirmek ve boş boş oturmak onlar için bir işkence gibidir. Günleri planlıdır ve her şeyin bir zamanı vardır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Toplantıları oldukça kısa tutarlar.

Başarılı insanlar için toplantılar genellikle zaman kaybıdır. Uzun görüşmelerin yaşandığı toplantıları tercih etmezler, anlaşma hemen sağlansın isterler çünkü çözüm odaklıdırlar. Onlar için boş geçen her dakika bir zaman kaybıdır.

7. Dakika başı mail kutularını kontrol etmezler.

Başarılı ve iş sahibi insanların mail kutuları günün her saati meşgul olur. Fakat onlar için gelen mailleri her dakika kontrol etmek bile zaman kaybıdır. Her şeyin bir zamanı olduğunu savundukları için gelen e-postaları bile gözden geçirmek için günün bir zaman dilimini ona ayırırlar.

8. Eve gidecekleri zamanı bilirler.

Milyonerler eve gidecekleri zamanı çok iyi ayarlarlar. Ofiste veya kendi iş yerinizde yapılması gereken şeylerin sınırı yoktur, fakat onlar günlerini planlı ve programlı yaşadıkları için eve gitmenin bile bir saati vardır.

9. Günün belirli bir zaman dilimini mutlaka kendilerine ayırırlar.

Hayat onlar için sadece para kazanmaktan ibaret değildir. Sosyalleşmeyi, sevdikleriyle vakit geçirmeyi ve sadece kendileri için bir şeyler yapayı bir alışkanlık haline getirirler. Çünkü sadece hedef odaklı oldukları zaman yaşadıkları hayattan zevk almamaya başlarlar.

10. Her zaman yeni şeyler öğrenmek isterler.

Zihinleri her zaman aktiftir ve sürekli yeni şeyler öğrenmek için çalışırlar. Okumalar yaparlar, araştırmalar ve keşifler onlar için olmazsa olmazdır. Bu yüzden bakış açıları her zaman geniştir ve çevrelerindeki insanların da bu yönde hareket etmelerini isterler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
70
14
5
5
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın