Görüş Bildir
Haberler
Milli Takım Kadrosu Belli Oldu

Milli Takım Kadrosu Belli Oldu

Fatih
03.10.2014 - 20:49
İçeriğin Devamı Aşağıda

A Milli Futbol Takımı'nın Aday Kadrosu Belli Oldu

A Milli Futbol Takımı'nın Çek Cumhuriyeti ve Letonya ile oynayacağı Euro 2016 elemeleri grup maçlarının aday kadrosu belli oldu.

İzlanda karşılaşmasının kadrosuna alınmayan ve tartışmalara yol açan Volkan Demirel, aday kadroda yer buldu. Fatih Terim'in Akhisar Belediyespor'dan Güray Vural ve Bilal Kısa ve Schalke 04 forması giyen 1994 doğumlu Kaan Ayhan'ı aday kadroya alması da dikkat çekti.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...

Millilerin Kamp Programı

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Çek Cumhuriyeti ve Letonya ile yapacağı maçların hazırlıklarına, 6 Ekim Pazartesi günü İstanbul'da başlayacak.

Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde 5 Ekim Pazar gününden itibaren TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi'nde toplanmaya başlayacak ay-yıldızlı ekip, ilk antrenmanını pazartesi günü saat 17.00'de gerçekleştirecek.

Terim, beş gün süreyle kamp yapacakları Riva'da, 9 Ekim Perşembe günü Çek Cumhuriyeti maçıyla ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

Gruptaki ikinci maçında 10 Ekim Cuma günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.45'te Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak ay-yıldızlı ekip, maçın ardından gece uçakla Letonya'ya hareket edecek.

Başkent Riga'da 11 Ekim Cumartesi günü Daugava Stadı'nda yapacağı antrenmanla Letonya mücadelesinin hazırlıklarına başlayacak milliler, 12 Ekim Pazar günü ise karşılaşmayı oynayacağı Skonto Stadı'nda çalışacak. Antrenman öncesi teknik direktör Terim basın toplantısı yapacak.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/millitaki...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0