Görüş Bildir
Haberler
Milli Sporcu Ali Şahin Vefat Etti! Ali Şahin Kimdir? Ali Şahin Kaç Yaşında ve Neden Vefat Etti?

Milli Sporcu Ali Şahin Vefat Etti! Ali Şahin Kimdir? Ali Şahin Kaç Yaşında ve Neden Vefat Etti?

GNS
21.12.2021 - 21:44

Eski milli güreşçi Ali Şahin hayatını kaybetti. Güreş camiasını hüzne boğan vefat üstüne bugün cenaze töreni düzenlendi. Kanser olduğu bilinen milli güreşçi Ali Şahin'in kim olduğu ve kaç yaşında vefat ettiği ise araştırılmaya başlandı. Peki Ali Şahin Kimdir? Eski milli güreşçi Ali Şahin kaç yaşında ve neden vefat etti? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Eski milli güreşçi Ali Şahin vefat etti. Güreş camiasını derinden etkileyen vefat haberi sonrası Şahin bugün düzenlenen cenaze töreni ile toprağa verildi. Ali Şahin'in bir süredir akciğer kanseriyle mücadele ettiği bilinmekteydi. Peki Ali Şahin kimdir? İşte detaylar...

Eski Milli Güreşçi Ali Şahin Hayatını Kaybetti

Eski Milli Güreşçi Ali Şahin Hayatını Kaybetti

1972 Yaz Olimpiyatları’nda 4.lük elde edip, Avrupa ikinciliği ve 6 kez Türkiye şampiyonluğu bulunan 5 çocuk babası Ali Şahin, memleketi Amasya'nın Suluova ilçesinde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazeye, Şahin'in yakınları, Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu eski milli güreşçi Mahmut Demir, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Temel ve çok sayıda kişi katıldı.

Belediye Başkanı Üçok, çok sayıda güreşçinin yetişmesine katkısı olan Şahin'in yakınlarına başsağlığı diledi. Mahmut Demir ise, “Olimpiyatlar dahil minderde ter döküp milletine hizmet ederken güreş konusunda yüreğindeki heyecanı hiç kaybolmayan Ali Şahin hocamızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kabri nur, mekanı cennet olsun” diye konuştu.

Ali Şahin Kimdir? Ali Şahin Kaç Yaşında Vefat Etti?

Ali Şahin Kimdir? Ali Şahin Kaç Yaşında Vefat Etti?

20 Mayıs 1944 doğumlu Ali Şahin, 1972 Yaz Olimpiyatları'nda yarışan eski Türk güreşçisi olarak tanımlanmaktadır. Eski milli güreşçi Şahin kariyerinde güreş antrenörü olarak devam etmiştir. 77 yaşındaki Ali Şahin akciğer kanseri sebebiyle vefat etmiştir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın