Görüş Bildir
Haberler
Miles & Smiles Kartınız Sayesinde Temmuz Ayında Yararlanabileceğiniz 8 Kampanya

etiket Miles & Smiles Kartınız Sayesinde Temmuz Ayında Yararlanabileceğiniz 8 Kampanya

Begüm
02.07.2023 - 14:11

Gezenler için birbirinden ayrı avantajlar sunan Miles&Smiles kartı kullanıcıları veya kullanıcısı olmayı isteyenler buraya! İşte temmuz ayında Miles&Smiles kartınızla yararlanabileceğiniz kampanyalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ekstra mil

Yolcu 360 üzerinden net %45 indirimli araç kiralarken yaptığınız harcama tutarında mil kazanmak mümkün. Hem aracınızı kiralayabilir hem de ödediğiniz miktar kadar kazandığınız millerinizi uçuşlarınızda kullanabilirsiniz.

2. Mobil ödemede 5 yıldız

Kahveden vazgeçemeyenleri buraya alalım! 150 TL ve üzeri mobil yüklemelerinizde 5 yıldız kazanabilir ve kahvenizi keyifle yudumlayabilirsiniz.

3. IKEA'da peşin fiyatına taksit

IKEA sevenler buraya! IKEA'dan yapacağınız 250 TL ve üzeri alışverişlerinizde 3 taksite ek olarak vade farksız 3 taksit de Miles&Smiles'tan hediye. Bu yaz mobilya alışverişlerinizi peşin fiyatına 6 taksit ile uygun bir hale getirebilirsiniz.

4. Restoranlarda %20 indirim

ZUBİZU restoranlarında indirimli bir şekilde yemek yemeye ne dersiniz? Cumartesi ve pazar günleri ZUBİZU restoranlarında Miles&Smiles kartınızla indirimli ödeme yapabilirsiniz.

5. Giyimde vade farksız 6 taksit

Boyner ve YKM'den yapacağınız giyim, ayakkabı alışverişlerinizde taksitin keyfi ile tanışmaya hazır mısınız? Yapacağınız alışverişlerde Miles&Smiles kartınıza vade farksız peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Lüks giyimde 400$ indirim

www.farfetch.com ve Farfetch uygulaması üzerinden yapacağınız lüks giyim alışverişlerinizde indirim sizi bekliyor! Miles&Smiles kartınızla seçili markaların ürününü aldığınızda 400$'a kadar indirim fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

7. Erkek giyimde taksit

Altınyıldız Classics'de yapacağınız tüm erkek giyim alışverişlerinizde vade farksız şekilde 2 ile 6 taksit yaptırabilirsiniz.

8. Mastercard yurt dışı ayrıcalıkları

Mastercard logolu Miles&Smiles QNB Finansbank kartınız ile yurt dışında konaklamadan araç kiralamaya, restorandan giyime kadar pek çok indirimden, bonustan ve kampanyadan yararlanabilirsiniz. Yani Miles&Smiles kartınızı sadece Türkiye içinde değil yurt dışında da avantajlı şekilde kullanabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın