Görüş Bildir
Haberler
Microsoft'un Anlık Mesajlaşma Uygulaması Send, Android'e Geldi

Microsoft'un Anlık Mesajlaşma Uygulaması Send, Android'e Geldi

İçeriğin Devamı Aşağıda

Microsoft’un e-posta alıp, göndermeyi WhatsApp benzeri anlık mesajlaşma uygulaması halinde sunduğu Send, Android platformu için de yayınlandı.  

Microsoft‘un geçtiğimiz temmuz ayı sonunda kullanıma açtığı Send, temel olarak e-posta sistemi üzerinden anlık mesajlaşma hizmeti sunuyor.

Daha çok kısa ve acil e-postalar için tasarlanan Send, Office 365 hesabıyla Outlook üzerinden kullanılabiliyor. Özellikle iş yazışmalarındaki “sıkıcı” deneyimi, renklendiren Send’te Outlook’un aksine daha önce gelen e-postalarınıza bakamıyorsunuz.

İş yazışmalarını basitleştirecek

İş yazışmalarını basitleştirecek

Uygulamanın temel amacı konu satırı ve imza bölümlerini ortadan kaldırarak, iş arkadaşlarınızla mesajlaşmanızı basitleştirmek. E-posta yazışmalarındaki harcanan zamanı azaltmayı hedefleyen Send, öncelikli olarak Office 365 kullanan iş ya da okul hesaplarına açık. Uygulama, Send yüklü olmayan kişilerle de anlık iletişime imkan veriyor.

Microsoft’un bir anlamda, Google’ın e-posta deneyimini kolaylaştırıp, zenginleştirdiği Inbox uygulamasına cevap olarak sunduğu Send, şirket bünyesindeki Microsoft Garage birimi tarafından geliştirildi.Henüz Windows Phone’lar için yok

İlk olarak iOS cihazlar için yayınlanan Microsoft’un Send uygulamasının Android sürümünü buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.  Microsoft’un kendi platformu olan Windows Phone kullananlar için henüz Send uygulamasının yayınlanmadığını da belirtelim. Microsoft’un Send uygulamasının nasıl kullanıldığıyla ilgili ilgili ayrıntılı bilgiye şuradan erişebilirsiniz.

TeknoYo

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0