Görüş Bildir
Haberler
Microsoft'tan 37 Dolara İnternet Odaklı Telefon

Microsoft'tan 37 Dolara İnternet Odaklı Telefon

İçeriğin Devamı Aşağıda

Microsoft, yeni giriş seviyesi telefonları Nokia 222 ve Nokia 222 Dual SIM’i tanıttı. Microsoft’un internet odaklı telefonları Opera Mini Browser uygulaması sayesinde internetteki sayfalar arasında gezinti yapmayı mümkün kılıyor.

İşletim sistemi olarak Nokia Series 30+’ın tercih edildiği telefonlarda 320×240 piksel çözünürlüklü 2,4 inçlik ekran ve T9 tuş takımı bulunuyor. MSN Weather uygulamasıyla beş günlük hava durumunu hızlı bir şekilde gösteren telefonlarda Facebook, GroupMe by Skype, Facebook, Messenger ve Twitter uygulamaları yüklü olarak geliyor. 

Arka tarafında yer alan 2 megapiksel çözünürlüklü kamerayla fotoğraf da çekebileceğiniz telefonlar 20 saate varan konuşma süresi sunuyor. Bekleme süresi tek SIM’li modelde 29 gün, çift SIM’li modelde ise 21 gün. 32 GB’a kadar artırılabilir microSD kartlara destek veren telefonların ağırlığı ise 79 gram. Telefonların bağlantı noktaları arasında Bluetooth 3.0, microUSB ve 3.5 mm kulaklık girişi mevcut. Önümüzdeki ay piyasada olacak Nokia 222, yurtdışında 37 dolardan satışa sunulacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0