Görüş Bildir
Haberler
Microsoft Surface Pro 4 Tabletini Duyurdu

Microsoft Surface Pro 4 Tabletini Duyurdu

İçeriğin Devamı Aşağıda

Microsoft’un Windows 10 tabanlı yeni tableti Surface Pro 4 New York’da düzenlenen bir etkinlikte yeni lumia modelleriyle beraber duyuruldu.

Windows ve x86 tabanlı tabletler arasında üst seviyenin vazgeçilmez modellerinden biri olan Microsoft Surface ailesinin son üyesi Surface Pro 4, bugün New York’da düzenlenen bir etkinlikte tanıtıldı. 

Windows 10 işletim sistemiyle beraber Intel’in Skylake mimarisine sahip yeni mobil işlemcilerine yer verilen model, hem teknik özellikleri hemde tasarımıyla üst seviye x86 tabanlı tabletler arasında çıtayı daha da ileriye taşıyor.

Aynı kasa boyutunda bir önceki modele kıyasla ekranı 0.3 inç büyüterek 12.3 inç seviyesine getiren Microsoft böylelikle yeni tabletini eski Surface aksesuarlarıyla uyumlu olarak geliştirebilmiş. 

1024 kademe basınç sensörlü kaleme sahip tablette kalemin arka tarafı silgi olarak kullanılabilmekle beraber, işi bittiğinde manyetik olarak Surface Pro 4’ün yan tarafına takılabiliyor. 

Skylake tabanlı işlemcisiyle grafik ve genel işlem performansını çok daha ileri bir seviyeye taşıyan firma yeni modeliyle bir hayli iddialı olacakmış gibi gözüküyor.

Scroll

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0