Görüş Bildir
Haberler
Michael Moore Mültecilere Evini Açtı

etiket Michael Moore Mültecilere Evini Açtı

Ulaş
21.11.2015 - 09:31 Son Güncelleme: 21.11.2015 - 09:41

Amerika Birleşik Devletleri Temsilciler Meclisi Suriyeli mültecilerin ülkeye kabul edilmesine sınırlama getirirken, ülkenin yönetimine muhalif sinamacılardan Michael Moore mültecilere evini açtı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Facebook sayfasından yaptığı açıklamada, Suriyeli mültecilerin eyalete alınmasına karşı çıkan Michigan Valisi Rick Snyder'ı sert bir dille eleştiren Moore, 'Bu hareketiniz utanç verici, biliyorsunuz, anayasaya da aykırı. Sadece ABD Başkanı bu tür yasal şeylere karar verebilir' ifadelerini kullandı.

'25 valiyle bir olmanız, beni hayal kırıklığına uğrattı'

Moore, Michigan'daki 700 metrekarelik evini de mültecilere açtığını ilan edip, 'Vali Snyder, beni hayal kırıklığına uğrattınız. Anti-Hristiyan ve merhametsiz hareketleriniz ve yasal Suriyeli mültecileri engelleyen diğer 25 valiyle bir olmanız, beni hayal kırıklığına uğrattı' dedi. Ünlü yönetmen, 'Bu arada Michigan'ın kuzeyindeki 700 metrekarelik evim belki biraz küçük ama kablo TV var, kablosuz internet var, yeni bir bulaşık makinası bile aldım. Sıcak bir çikolata için istediğiniz zaman gelin' açıklamasını yaptı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
68
6
4
1
1
1
0