Görüş Bildir
Haberler
Metroseksüel misin?

Metroseksüel misin?

'Metroseksüel' kelimesi bakımlı, görünüşüne, giyim kuşamına özen gösteren erkek anlamına gelir. Sosyal medyada bakım yapan erkekleri gördüğünde eleştirsen de acaba sende de gizli bir metroseksüellik olabilir mi?

Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle söyle bakalım: kendine özel bir kokun var mı, yoksa ne hoşuna gitse onu mu kullanırsın?

2. Peki haftada kaç kez berbere gidiyorsun?

2. Peki haftada kaç kez berbere gidiyorsun?

3. Peki marka takıntın var mı? Özellikle kıyafetlerinde!

4. Sosyal medyada sık sık karşımıza çıkan temizlik videolarını, bakım rutinlerini izlemek hoşuna gidiyor mu?

5. Sana bedava estetik hakkı versek, bu hakkı nerede kullanırdın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dürüst cevap ver lütfen: Daha önce hiç reddedildin mi?

7. Reddedilme sebebin neydi sence?

8. "Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez" dediğin bir dostun var mı?

9. Hafta sonu arkadaşlarla dışarı çıkıyorsun diyelim, aşağıdakilerden hangisi sensin?

10. Survivor'a gitsen kaç hafta dayanabilirsin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen metroseksüelsin!

Verdiğin cevaplara göre senin hiç çaktırmasan da bir metroseksüel olduğunu söyleyebiliriz! Peki bu ne demek, hayatında ne değişti şimdi? Sen kendine, görünümüne oldukça özen veren bir insansın. Etrafındaki insanlar zaman zaman bunu eleştirip seninle alay etse de sen bu özelliğinden vazgeçmemişsin. Gel gör ki aslında onlar da senin gibi olmak istedikleri için seni eleştirmişler! Zamanında seni elinin tersiyle itenler şimdi senin peşinden koşuyor aslında. Sen sadece dış görünüşünü değiştirmekle de kalmamış, bu yakışıklı, karizmatik kimliğin altına bir de elit bir kişilik geliştirmişsin. Sadece dış dünyana değil, iç dünyana da yatırım yapmışsın anlayacağın. 

Senin zevkin, estetik kaygıların son derece gelişmiş. Haliyle dünyaya daha eleştirel bir gözle bakmaya başlamışsın. Dünyanın güzel bir yer olması için çabalıyorsun sen. Zamanla kendi değerini de anlamış, sana değer vermeyen insanlardan uzaklaşmışsın. Hani derler ya, bir taşın değerini ancak kuyumcu anlar diye. İşte sen de artık kuyumcuların elindesin. Etrafına senin değerini bilen, sana güvenen insanları toplamışsın. Sen öyle kolay kolay da yalnız kalmazsın.

Elini sallasan ellisi sonuçta!

Sen metroseksüel falan değilsin!

Hayırlı uğurlu olsun, sen metroseksüel değilsin! Ee, yani? Ne demek bu şimdi? Bu ne demek biliyor musun, sen kendi ilkelerinden vazgeçmiyorsun demek. Sırf moda oldu diye kendini rahatsız hissettiğin kıyafetlere yönelmiyorsun demek. Sen bakımına özen göstersen de diğer insanlar gibi abartmıyorsun bir şeyleri. Her konuda olduğu gibi bakım konusunda da aşırıya kaçmamaya dikkat ediyorsun. Mesela sen kendini olduğun gibi seviyorsun! Başkalarının da seni olabileceğin kişiye göre değil, olduğun kişiye göre sevmesini istiyorsun. Zaman zaman insanlar seni bu konuda eleştirse de sen onlara asla kulak asmıyorsun. 

Seni can-ı gönülden tebrik etmek isteriz öncelikle. Senin gibisini şu zamanda bulmak zor. Herkes kendisini Barbie, Ken sanmaya başladı, bir havalar bir havalar! Ama sen öyle misin? Sen kim olduğunun farkında olan, modaymış, güzellikmiş pek de umrunda olmayan, işindi gücünde bir insansın. Diğer insanların umursadığı şeyleri sen umursamıyor, hayatın daha 'gerçeksi' yönlerine odaklanmaya çalışıyorsun. Bu da senin en güçlü özelliğin!

Kim ne derse desin boş ver, sen her halinle güzelsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
12
9
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sen metroseksüel falan değilsin!

Mr.Hate

Ne kadar salakça bir test olmuş, dürüst ol hiç ret edildin mi diyor ama hayırı seçsen bile zorla ret edilme cevabı istiyor. Hayır arkadaşım daha önce ret edi... Devamını Gör

Mr Tg

Kim ne derse desin boş ver, sen her halinle güzelsin, ve dilinde bir melodiyle mutlu mutlu yürürsün "Yok, başka yok Yok, başka yok Yok, başka yok (Benden bi'... Devamını Gör