Görüş Bildir
Haberler
Meteoroloji’den Sarı Kodlu Uyarı: Yarın Öğle Saatlerine Kadar Sis Sürecek

Meteoroloji’den Sarı Kodlu Uyarı: Yarın Öğle Saatlerine Kadar Sis Sürecek

dila bahar
05.11.2021 - 23:02

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu akşam saatlerinden yarın öğle saatlere kadar İstanbul'a sis uyarısı yaptı. 'Sarı Kod' ile yapılan uyarıda, 'Yer yer yoğunluğu değişen sis hadisesi beklenildiğinden ulaşımda aksamalar ve görüş mesafesinde azalma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır' denildi. Peki yarın hava durumu nasıl olacak? İşte Haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen haberlere göre; bu akşam saatlerinden yarın akşama kadar İstanbul'da sis etkili olacak.

Yoğun Sis Uyarısı

Yoğun Sis Uyarısı

Silivri'de yoğun sis etkisini gösteriyor. Sabah saatlerinde etkili olmaya başlayan sis, öğleden sonra da etkisini sürdürdü. Yoğun sis nedeniyle sürücüler kontrollü bir şekilde yollarına devam ediyor.Öte yandan İstanbul'da bugün sabah saatlerinde de sis, etkili oldu. Yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin azalması Şehir Hatları seferlerinde aksamalara yol açtı. Bazı seferler karşılıklı olarak iptal edildi. İstanbul Boğazı da sis nedeniyle çift yönlü trafiğe kapatıldı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 'İstanbul Boğazı'nda sis nedeniyle görüşün yarım milin altına düşmesinden dolayı gemi geçişleri saat 10.35'te çift yönlü askıya alınmıştır' denildi.

7 İl İçin Daha Sis Uyarısı Yapıldı

7 İl İçin Daha Sis Uyarısı Yapıldı

Çankırı, Kırıkkale, Bolu, Karabük, Düzce, Zonguldak ve Bartın'da genellikle sabah ve gece saatlerinde görülecek yoğun sis ve pusun görüş mesafesinde azalmaya sebep olacağı tahmin ediliyor. Sis ve pus, 8 Kasım Pazartesi günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın