Görüş Bildir
Haberler
Meteoroloji Açıkladı; İstanbul'a Kar Geliyor

Meteoroloji Açıkladı; İstanbul'a Kar Geliyor

R.G.
11.01.2021 - 11:12

Meteoroloji, İstanbul için ilk kar müjdesini verdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sitesinden paylaşılan 5 günlük hava durumu raporunda İstanbul’da hava sıcaklıklarının önümüzdeki cuma günü -1 dereceye kadar düşeceği duyuruldu. Cuma günü İstanbul'da karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mevsim koşullarının değişmesi sonucu İstanbul’da son yıllara etkili kar yağışı gerçekleşmiyor. Beklenen kar yağışının ve yağmurların olmaması sonucu İstanbul’da barajlarda su seviyesi de son 10 yılın en düşük seviyesine kadar düştü. Hafta sonu düşen yağmurlar ise bir nebze de olsa İstanbullulara susuzluk tehlikesi karşısında nefes aldırdı. Öte yandan İstanbulluların beklediği müjdeli haber Meteoroloji Genel Müdürlüğünden geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün sitesinden paylaşılan 5 günlük hava durumu raporunda İstanbul’da hava sıcaklıklarının önümüzdeki Cuma günü -1 derece kadar düşeceği ve karla karışık yağmurun etkili olacağı tahmin edildi. Öte yandan aynı haritada sıcaklık değerleri bugün 18 dereceye kadar çıkarak Ocak ayı sıcaklık rekorunun kırılması bekleniyor.

11 Ocak Pazartesi

11 Ocak Pazartesi
İçeriğin Devamı Aşağıda

12 Ocak Salı

12 Ocak Salı

13 Ocak Çarşamba

13 Ocak Çarşamba

14 Ocak Perşembe

14 Ocak Perşembe

15 Ocak Cuma

15 Ocak Cuma
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
6
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Ülkenin geri kalan 80 (yazıyla seksen) ilinde kar yağmur güneş rüzgar yok... ..... Çünkü onlar serada yaşıyor..... ..... 🤪😡