Görüş Bildir
Haberler
Mesut Özil Asistlerinin Sırrını Açıkladı

Mesut Özil Asistlerinin Sırrını Açıkladı

Mustafa
23.12.2015 - 18:31

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, yaptığı asistlerle adada herkesin dilinde. Oynadığı maçlarda toplam 15 gol pası veren Mesut, bu performansıyla İngiltere'de aralarında Chelsea ve Manchester United'ın da bulunduğu 10 takımı tek başına geride bırakmış durumda. Başarılı orta saha oyuncusu, bu performansını yaşam tarzındaki değişikliklere bağlıyor. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İngiltere Premier Lig'de Mesut Özil rüzgarı esiyor. Arsenal forması giyen Türk asıllı yıldız, performansı ile göz dolduruyor. Sezona damga vuran Mesut, 15 asist ile şimdiden 10 takımın toplam gol pası sayısını geride bıraktı.

Yıldız oyuncu, üst üste 7 maçta asist yaparak da bir rekora imza attı. İkinci rekor içinde gün sayan Özil, bu sezon 5 asiste daha imza atarsa, 20 gol pası ile zirvede yer alan Thierry Henry'i geçecek.

Mesut Özil, Alman spor dergisi Kicker’e başarısının sırrını açıkladı. Performansını yaşam tarzındaki değişikliklere bağlayan yıldız futbolcu her fırsatta fizyoterapiste gitmesinin de çok faydasını gördüğünü söyledi. 

Geçen yılki sakatlığının ardından yeme alışkanlığında değişikliğe gittiğini ifade eden Mesut, eskisine göre daha düzenli uyuduğunu bunun da İngiltere gibi fikstürün çok sıkışık olduğu bir ligde önemli olduğunu vurguladı.

Sakatlığı döneminde futbolu çok özlediğini vurgulayan tecrübeli futbolcu 'Yeniden sakatlanmamak için elimden geleni yapıyorum. Kendime iyi bakıyorum. İyi oynadıkça öz güvenim de artıyor.' dedi.  

Trtspor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
4
1
1
1
0
0