Görüş Bildir
Haberler
Mersin, Rize'de Gol Oldu Yağdı

Mersin, Rize'de Gol Oldu Yağdı

Enver K.
15.02.2015 - 16:07
İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Çaykur Rizespor evinde Mersin İdman Yurdu'nu konuk etti.

Konuk ekibin maçın büyük çoğunluğunda üstünlüğünü sahaya yansıttığı karşılaşma 4-0 Mersin üstünlüğüyle noktalandı.

Mersin İdmanyurdu oyuncuları maç öncesi ısınmaya, öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın fotoğrafının yer aldığı tişörtle çıktı. Tişörtte 'Özgecanımız yandı başka canlar yanmasın. Kadın istismarına hayır' yazısı yer aldı. Çaykur Rizespor taraftarları ise uzun süre 'Özge Can ölmedi. Kalbimizde yaşıyor' şeklinde tezahüratta bulundu.

5. dakikada Orhan Ovacıklı'nın sağ taraftan ortasında, ceza yayı üzerindeki Lafferty'nin şutunda top direğin yanından auta çıktı. 7. dakikada konuk ekip ilk tehlikeli atağında golü buldu. Karşılaşmanın ilk yarısında takımların başka atakları olsa da başka gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunam odalarına 1-0Mersin İY üstünlüğüyle gitti. 

Mersin İY maçın ikinci yarısına da hızlı bir başlangıç yaptı. Karşılaşmanın 50. dakikasında Nakoulma attığı güzel golle farkı 2'ye çıkarttı. Maçın geride kalan kısmında Hikmet Karaman'ın öğrencileri skoru çevirmek ve puan ya da puanlar almak için yoğun çaba sarfetse de Çaykur Rizespor fileleri havalandıramadı. Maçın 86. dakikasında ise Futacs skoru 3-0 yaptı. Uzatma dakikalarında ise Nakoulma skoru belirledi.  Geçen hafta Kasımpaşa'yı 6-2 mağlup eden Mersin İdman Yurdu bu hafta da sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı. 

Bu galibiyetle beraber Mersin İdman Yurdu, Spor Toto Süper Lig'deki puanını 29'a yükseltirken, Çaykur Rizespor 17 puanda kaldı. 

LİG TV

Kaynak: http://www.ligtv.com.tr/haber/caykur-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın